Powered By Blogger

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Βρήκε το φάρμακο για τη χημειοθεραπεία του αδερφού της μέσω Facebook

Μία αγγελία που αποδείχτηκε σωτήρια!

Βρήκε το φάρμακο για τη χημειοθεραπεία του αδερφού της μέσω Facebook  
Η Άρτεμις Τσουκαλά προσπαθούσε για μήνες να βρει φάρμακο για τη χημειοθεραπεία του αδερφού της, τηλεφωνώντας σε φαρμακεία Ελλάδας και εξωτερικού, όμως έβρισκε μικρές ποσότητες. Ώσπου αποφάσισε να αναρτήσει στο Facebook αγγελία, μία λύση που αποδείχτηκε σωτήρια.
Με τα πολλά βρήκε κάποιες ποσότητες φαρμάκου στο Λουτράκι, στη Βέροια, στη Θεσσαλονίκη.
Τελικά έβαλε αγγελία στο Facebook, στην οποία έγραφε:
"Παρακαλώ θερμά όποιον μπορεί να βοηθήσει για να βρω ένα φάρμακο για χημειοθεραπεία του αδελφού μου... (όνομα φαρμάκου). Χρειαζόμαστε 11 αμπούλες των 100. Σας παρακαλώ από καρδιάς κοινοποιήστε το".
Τελικά βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που απάντησαν και της εξασφάλισαν ένα μέρος της θεραπείας για τον αδελφό της, ενώ βρέθηκε σε μεγάλες ποσότητες στη Γερμανία.
Η τιμή του συγκεκριμένου σκευάσματος είναι μόλις 3,75 ευρώ και για κάθε θεραπεία του ασθενούς χρειάζονται συνολικά 9 ενέσεις, που θα χρειαστούν συνολικά 119 αμπούλες.
Η ίδια ανέφερε πως οι εξαγωγείς φαρμάκων "εξαφανίζουν τα φτηνά φάρμακα από την ελληνική αγορά, αφού πετυχαίνουν μεγαλύτερα κέρδη στο εξωτερικό".
Να σημειωθεί πως δεν έλειπαν μόνο τα φάρμακα, αλλά ακόμη και οι γάζες και το Betadin από το νοσοκομείο της Λάρισας όπου βρισκόταν ο αδερφός της.


Περισσότερα: Βρήκε το φάρμακο για τη χημειοθεραπεία του αδερφού της μέσω Facebook | E-Radio.gr Blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου