Powered By Blogger

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Giorgo την κοπάνησε για την Αμερική και δηλώνει «μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ»


 Ο Giorgo την κοπάνησε για την Αμερική και δηλώνει «μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ»
Τα νέα έρχονται από τον Βηματοδότη:
Στο επίσημο δυναμικό του Harvard Kennedy School συμπεριελήφθη από χθες ο π. Πρωθυπουργός, π. Πρόεδρος του ΠαΣοΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γ. Παπανδρέου.
Το όνομά του βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο των καθηγητών του φημισμένου πανεπιστημίου.
Το θέμα όμως είναι αλλού.
Ο κ. Παπανδρέου δηλώνει διεύθυνση, τηλέφωνα και e-mail στην Αμερική. Συγκεκριμένα η διεύθυνση του γραφείου του είναι Littauer- 175, το e-mail του george- papandreou@hks. harvard.edu.
Τι γίνεται;
Μετακόμισε;
Για φαντάσου πήραν οι Αμερικανοί τον Γιώργο –πού ούτε περίπτερο δεν μπορεί να διαχειρισθεί– να τους μάθει… Κυβερνητική πολιτική….!!!
Μήπως ψάχνουν να βρούνε «δικονομικό άλλοθι», ώστε η επίδοση του «κλητηρίου θεσπίσματος» στο σπίτι του στην Εκάλη, να είναι… άκυρη…;
Σχόλιο ιστολογίου: Εάν αληθεύει η είδηση πως δηλώνει μόνιμη κατοικία στην Αμερική, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, του οποίου ο Πρόεδρος θα έπρεπε να έχει προχωρήσει στις σχετικές διαδικασίες από… χθες. Έτσι, χωρίς την βουλευτική του ασυλία, θα μπορεί να κληθεί για διάφορες υποθέσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Και εάν υπάρχει κώλυμα, λόγω μόνιμης κατοικίας στις ΗΠΑ, υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης εντάλματος και σύλληψής του από αρμόδιες διεθνείς αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου