Powered By Blogger

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Δ.Καζάκης (από ομιλία στη Σαντορίνη, 20/10): ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, επιχειρούν τεχνηέντως να σπείρουν μιζέρια και εμφυλιοπολεμικό φόβο με στόχο την καταστολή της αντίδρασης!



 
Αν και ήδη γνωστά για τους νοήμονες πολίτες, ο Δ.Καζάκης αναλύει συνοπτικά τις κατασκευαστικές  "ρίζες" της τηλεοπτικής ενημέρωσης που έχει ως αποκλειστικό στόχο την καταστολή της αντίδρασης των πολιτών εμφυτεύοντας τον κοινωνικό φόβο σχετικά με το ξέσπασμα ενός νέου εμφυλίου πολέμου:
"Τα δελτία ειδήσεων είναι σχεδιασμένα από ειδικούς ψυχολογικού πολέμου που έχουν εγκατασταθεί εδώ. Στόχος τους να οδηγήσουν στην κατάθλιψη και στη συνειδητοποίηση μιας απίστευτης μιζέριας από ολόκληρο το λαό. Έχουν σχεδιαστεί επί τούτου: να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Η φοβία στην οποία σε οδηγούν σε παραλύει, σε κάνουν να σκεφτείς 'πώς να τα βάλω εγώ με το κράτος΄, ενώ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.  Γιατί δεν έχουν κανέναν τρόπο να αντιμετωπίσουν έναν λαό που ενωμένος αποφασίζει να διεκδικήσει τα δίκαιά του. Κανέναν, ούτε ένοπλο τρόπο, ούτε άοπλο, εκτός από το να σπείρουν τον φόβο ανάμεσά μας και φυσικά το 'διαίρει και βασίλευε'.
Αφού απέτυχαν να στρέψουν τις επαγγελματικές κατηγορίες και τις κοινωνικές κατηγορίες τη μία εναντίον της άλλης, τώρα μας βάζουν σε άλλη ιστορία: το δεξιό εναντίον του αριστερού, να σφαχτούμε μεταξύ μας, με απόηχο τον παλιό εμφύλιο. Αυτά τα έχει ξεπεράσει η ελληνική κοινωνία, βέβαια, με εξαίρεση ένα 20% που είναι οι ηλίθιοι και τα κομματικά μέλη."

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου