Powered By Blogger

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τίποτα -τίποτα δεν τους σταματά!

Το τραβεστί Κοντσίτα Λουκάνικο ενσαρκώνει τις αξίες του δυτικού πολιτισμού και είναι η εικόνα και το πρότυπό της Ευρώπης

  Το τραβεστί με το μούσι, αμέσως μόλις πήρε το βραβείο, εντελώς αυθόρμητα επιτέθηκε κατά του Β.Πούτιν, επειδή περιορίζει προπαγάνδα των ομοφυλοφίλων προς τα παιδιά και τους εφήβους και είπε απειλητικά : «Ένα έχω να του πω: Ερχόμαστε και είμαστε ασταμάτητοι»…
 Εντελώς συμπτωματικά, χθες, στο μαϊμού προεκλογικό ντιμπέιτ του υποψηφίου της Γκαργκίλλ για την προεδρία της Ουκρανίας, ένας μαϊμού αντίπαλος του Πορόσενκο, που παραιτήθηκε μετά το τέλος του ντιμπέιτ, ο κ. Shkiryak από την δυτική Ουκρανία, αποκάλεσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ως την «προσωποποίηση του φασισμού στον 21ο αιώνα».

Και ο πρωθυπουργός της Σουδίας, ( μετα τον Κάρλ Δανιήλ Μπίλτ) ο Φρέντρικ Ράινφελτ είπε ότι ο εθνικισμός είναι ο παράγοντας που διαμόρφωσε τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι οποίες, προκαλούν «αστάθεια». Η εθνικιστική λογική είναι σε μεγάλο βαθμό το είδος της λογικής που βλέπουμε τώρα να ακολουθεί η Ρωσία στην Ουκρανία, και το βλέπουμε σε πολλές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη», είπε ο Ράινφελτ.

Η Κοντσίτα, ο Ράινφελτ, και ο Shkiryak έχουν τον ίδιο κόουτς, που ανησυχεί για τον εθνικισμό και την οεθοδοξία που απειλούν τις δυτικές αξίες που ενσαρκώνει η Κοντσίτα.

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου