Powered By Blogger

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΜΟΚ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Απολαυστικότατο βίντεο - απόσπασμα από το "Αποκαλυπτικό Δελτίο":

Ο προσκεκλημένος Γ. Καρατζαφέρης, μιλάει για την Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτοντας αρχικά πως σε όποιο κανάλι πήγαινε του απαγόρευαν να λέει αυτό το όνομα, γιατί τη φοβούνται! Μάλιστα, λέει με νόημα "Για ποια δημοκρατία μιλάμε;"!

Εκείνη τη στιγμή, παίρνει το λόγο ο παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος, που...τολμάει να υπενθυμίσει στον Καρατζαφέρη πως σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Χ.Α μπαίνει στη Βουλή!

Ο πρόεδρος λέει το αμίμητο "Εάν μπει η Χ.Α στη Βουλή, θα έρθουν χειρότερες μέρες για όλους τους Έλληνες"!!!

Απορεί και εξίσταται ο Παυλόπουλος με αυτή την αρλούμπα, λέγοντας τα αυτονόητα για όσους καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά δεν...ονομάζονται Χ.Α!

Τι ήθελε και το' πε; Ποιος είδε τον εισηγητή (ή λαγό) του Παπαδήμου και δεν τον φοβήθηκε!

Φτάνει στο σημείο να ανακαλέσει στην τάξη (!!!) τον παρουσιαστή, επειδή τάχα κάνει προπαγάνδα υπέρ της Χ.Α! Εκείνος αντιδρά και γίνεται ένας χαμός στο στούντιο, με τα...πιστοποιητικά "δημοκρατικότητας" και "φασισμού" να...πηγαινοέρχονται!

Αναρωτιόμαστε: Το πρόβλημα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι αν θα μπει στη Βουλή η Χ.Α, Καρατζαφέρη;

Είναι τουλάχιστον γελοίο να λες ότι αν γίνει αυτό, θα...καταστραφεί η χώρα! Ειδικά όταν είδαμε πόσο...σώθηκε και χωρίς τους "ναζί" εντός της Βουλής!

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ο Παυλόπουλος έχει δεχθεί στο παρελθόν σφοδρή επίθεση από τον Μιχαλολιάκο στον αέρα, επομένως μόνο ένας καραγκιόζης θα μπορούσε να πει ότι υμνεί (!!!) την Χ.Α! Και για του λόγου το αληθές, δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου