Powered By Blogger

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αξελ Τέξας+ Ντόρα Τέξας = Μπλάκ Ροκ & Co

Ερχεται ο μεγάλος τισφούτ συνασπισμός του ... «ευρωτόξου» 

Για το ευρώ τα κάνουν όλα. Μετά το «συνταγματικό τόξο» έρχεται το ...ευρωτοξο. Τα «πατριωτάκια» της Μπλάκ Ροκ και της Μόργκαν Στάνλει , από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα «πατριωτάκια» ΝΟΥΔΟΥ, για να σώσουν την «πατρίδα», την παρτίδα,την Ευρώπη και τους γκέι παρέιντ από τους λαϊκιστές ακροδεξιούς, θα βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς και θα μπουν στην ίδια βάρκα. 

Οι άνωθεν ΑΘΕΑΤΟΙ προετοιμάζουν για την επόμενη βάρδια νέα συγκυβέρνηση που με φρέσκια «λαϊκή εντολή», θα «διαπραγματευτεί» και μετά θα υπογράψει το τρίτο μνημόνιο. 

 Αν σας πω ότι ο φον Αντωνάκης, ο φον Mouroutis, και ο Χρύσανθος τα έφαγαν τα ψωμιά του και ότι τους έμειναν κάτι λιγότερο από 180 ημέρες για να ευχαριστηθούν τις καρέκλες τους ίσως είναι υπερβολή. 
Η Ντόρα Τέξας, της Πρεσβείας ,που στα πολύ νιάτα της ήταν αριστερή μαοικιά, έρχεται και για συμπράξει με τον Αξελ Τέξας της Πρεσβείας, ενω θα τους χειροκροτούν από ψηλά οι ψυχές του Γκάς (Αβράκωτος) και του Πήτερ ( Κορομηλάς). Όλα για την Πατρίδα. Το τσιφούτ κορίτσι της Μονεμβασιάς με το τσιφούτ αγόρι από την Άρτα, θα κάνουν το μεγάλο τσιφούτ συνασπισμό της Μπλάκ Ροκ που θα μειώσει... τους φόρους. Έτσι και αλλιώς η Μπλάκ Ροκ έχει και το 30% της Ζήμενς, της Λουφτχάνσα και της Μέρκελ. Το «μυστικό» που δεν ήταν και τόσο μυστικό αφού το είχε αποκαλύψει και ο Βύρων , από τον Σκάαααιιιιι, το έβγαλε στη φόρα έκθεση της Royal Bank of Scotland , που λέει ότι το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα έχει ανέβει κατακόρυφα,   ότι οι μέρες Σαμαρά έχουν τελειώσει και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει αρκετό νερό στο κρασί του, προκειμένου να υπάρξει μια «βιώσιμη κυβέρνηση» κεντροαριστερού χρώματος που θα εξακολουθεί όμως να εφαρμόζει το μνημόνιο. 
Επομένως, τώρα θα πέσουν οι ζαριές. Σέβεν ιλέβεν. 

ΥΓ.Που λέει ο λόγος 

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου