Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 84ΧΡΟΝΗΣ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ


patra-eglima
Το τέλος για την 84χρονη Κωνσταντίνα Κουλούρη ήταν τραγικό καθώς οι δράστες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιατροδικαστής κ. Τζιόλα στο PatrasTimes.gr χρησιμοποίησαν αυτοκόλλητη ταινία την οποία πέρασαν γύρω από το κεφάλι της προκειμένου να της κλείσουν το στόμα και τη μύτη. Αποτέλεσμα ήταν η άτυχη γυναίκα να πεθάνει από ασφυξία.
Νεότερη Ανάρτηση 13.42'
Θύμα είναι η Κωνσταντίνα Κουλούρη 84 ετών η οποία έχει έναν γιό ο οποίος και την βρήκε.
Πριν από λίγους μήνες είχε πεθάνει η κόρη της η οποία είχε πρόβλημα αναπηρίας. Ο γιός της Γιάννης είναι ναυτιλιακός πράκτορας και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου.
Νεότερη Ανάρτηση 13.31'
Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο PatrasTimes.gr πως οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας από τον ακάλυπτο χώρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εικόνα στο εσωτερικό του σπιτιού οδηγεί στο συμπέραμσα πως αυτό έχει ερευνηθεί και πως το κίνητρο είναι η ληστεία.
Νεότερη ανάρτηση 13.20
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον γιό της σήμερα το πρωί και κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό.
Νεότερη Ανάρτηση 13.14'
Νεκρή είναι τελικά η ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε πριν λίγη ώρα δεμένη χειροπόδαρα στην οδό Θεμιστοκλέους και Σμύρνης στην Πάτρα κάτω από τα Υψηλά Αλώνια.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η άτυχη γυναίκα είναι 84 χρόνων
Πρώτη ανάρτηση 13.08'
Πριν λίγο μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη στην περιοχή κάτω από τα Υψηλά Αλώνια
Επί τόπου βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου