Powered By Blogger

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο Καζάκης δεν έχει καμία σχέση με τη Μασονία !!!


Το ΕΠΑΜ και ο Καζάκης δεν έχουν καμιά σχέση με τη Μασονία !!!

Ο Δ.Καζάκης
Δείτε τα ντοκουμέντα:



9/12/2010: Ο Δημήτρης Καζάκης υπογράφει άρθρο στο "Ποντίκι" με τίτλο "Οι τρεις “Δον Κορλεόνε” της παγκόσμιας διακυβέρνησης" (το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στη συλλογή άρθρων του, στο βιβλίο του "Η Ελληνική Πομπηΐα, το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας").
Σ.Σ.: γράφει για τους "Δον Κορλεόνε" αυτούς: "Πρόκειται για τους Δον Κορλεόνε της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» των διεθνών αγορών, όπου διακαώς θέλει να ενταχθεί και ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας.* Μπροστά τους οι αληθινοί Δον Κορλεόνε της μαφίας δεν είναι παρά ερασιτέχνες του είδους."
*:Όταν λέει "ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας" εννοεί τον τότε πρωθυπουργεύοντα Τζέφρυ Μινέικο-Παπανδρέου.
~Δείτε αναδημοσίευση του άρθρου, στο μπλογκ μας.



(κλικ για μεγέθυνση)
24/2/11: Ο Καζάκης αναδημοσιεύει στο προσωπικό του μπλογκ, την διακήρυξη της "Πανεθνικής Επιτροπής κατά της Απορρύθμισης και για την Ανασυγκρότηση του Εργατικού Κινήματος", και τα... παγκόσμια λαμόγια της ΕΕ, της ΠΤ, του ΠΟΕ και του ΔΝΤ...
~ Δείτε εδώ.


16/7/11: Ξεκινά η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του ΕΠΑΜ !!!
Ώπα ;! Δίπλα στον Δημήτρη Καζάκη, ποιός είναι όρθιος στο βήμα ;
Μα, ναι... Είναι ο γνωστός ΕΠΑΜίτης, παπα-Ηλίας !!!



14/11/11 Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπαδήμου, στην εκπομπή Α.Ε. (τότε ακόμη στο "Ράδιο 9") ο Μάνος Κακλαμάνος και ο Δημήτρης Καζάκης σχολιάζουν για τον κ.Παπαδήμο, την εμπλοκή του στις στοές της Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, αλλά τότε "συναντάμε" (για δεύτερη φορά) την αινιγματική υπερστοά "Group of Thirty".
Σ.Σ.:Σε αυτήν την εκπομπή, είχαμε ακούσει από τα χείλη του Δ.Καζάκη, το μνημειώδες "Η ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ "GROUP OF THIRTY" !!!
~Βλ. και εδώ.
(δεξί κλικ + ανοιγμα σε νέα καρτέλα)
6/12/11: Ο Καζάκης αποφασίζει να απαντήσει ανοιχτά τελικά, για την "υποτιθέμενη" σχέση του ΕΠΑΜ με τη Μασονία.
"Κατόπιν, όταν είδε το «βαθύ κράτος» ότι ο πολιτικός λόγος και η δράση του ΕΠΑΜ διαπερνά οριζόντια το πολιτικό σύστημα, ότι μπορεί να κερδίσει με την ίδια άνεση τον δεξιό, όπως και τον αριστερό, ή τον κεντρώο, σκέφτηκε να χτυπήσει τα σύμβολα του ΕΠΑΜ. Από τις υστερίες των νεοφιλελεύθερων ναζί τύπου Άδωνη Γεωργιάδη φτάσαμε στα βιντεάκια για τα «μασονικά» σύμβολα του ΕΠΑΜ. Ο φρυγικός σκούφος, το σύμβολο της ελευθερίας από την εποχή της Ομηρικής Ελλάδας, έγινε ένα σκοτεινό «μασονικό» σύμβολο. Το ίδιο και το ισοσκελές τρίγωνο της Αδελφοσύνης, της Ισότητας και της Ελευθερίας της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης του 1789, η οποία το δανείστηκε μαζί με τον φρυγικό σκούφο από την εποχή της Ρωμαϊκής δημοκρατίας και τους αγώνες των πληβείων ενάντια στους πατρικίους.
Πόσοι όμως είναι τόσο αγράμματοι, ή τόσο ανόητοι ώστε να πιστέψουν ότι τα κλασικά ιστορικά σύμβολα της δημοκρατίας είναι «μασονικά»; Ελάχιστοι."

~Βλ. εδώ.


1ος/2012:Οι "Μασόνοι" του ΕΠΑΜ, κάνουν την ετήσια κοπή της πίτας τους, με προσκεκλημένο έναν... ιερέα...
Και για του λόγου το αληθές:



14/1/12: Ο ελληνορθόδοξος σύλλογος "Εστία Πατερικών Μελετών", διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα "Τα αίτια της "κρίσεως" στην Ελλάδα και προτάσεις για την υπέρβασή της".
Ανάμεσα στους ομιλητές είναι: ο γνωστότατος Αντινεοταξίτης π.Γεώργιος Μεταλληνός, κληρικοί, και εκπρόσωπος της ''Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθοδόξου Συνειδήσεως - ΠΡ.Α.Ο.Σ.", αλλά και... ο Δημήτρης Καζάκης !!!
Ο "Μασόνος" Καζάκης μιλάει στην ίδια εκδήλωση με τον Αντινεοταξίτη παπα-Γιώργη Μεταλληνό ;;;

Ο Καζάκης δίπλα στον παπα-Γιώργη

Ο Καζάκης στην εν λόγω εκδήλωση
Το πλήρες βίντεο της ομιλίας Καζάκη:



17/3/12: Συνέντευξη του Δ.Καζάκη στο anti-ntp.net.
Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι το εάν είναι μασόνος.
Ο ίδιος απαντά, μετά βδελυγμίας: "Δεν έχω καμιά σχέση με τη Μασονία !"
Αργότερα στην ίδια συνέντευξη (στο 2ο βίντεο), αναπτύσσει τη γενική άποψή του για τους "κυρίους με τις ποδίτσες", αποκαλώντας τους... "τσίρκο" !


29/3/12: Απόσπασμα απο την ομιλία του Οικονομολόγου/Αναλυτή Δημήτρη Καζάκη στον Άγιο Στέφανο (Πνευματικό Κέντρο) όπου περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η Παγκόσμια Διακυβέρνηση,τους μηχανισμούς της,την Δημόσια και Ιδιωτική πλευρά της,την πολιτική των πιέσεων και των εκβιασμών που χρησιμοποιεί καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

ethnikistis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου