Powered By Blogger

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ "ΔΙΗΝΕΚΗΣ"

             Οι καιροί είναι κρίσιμοι,επιτελεία σε κόμματα,πρεσβείες συσκέπτονται για την διενέργεια εκλογών. Όσο υπάρχει καιρός πρέπει να ενωθούν αντιμνημονιακές δυνάμεις ακόμα και αν είναι ετερόκλητες.Οι καιροί δεν είναι για προσωπικές φιλοδοξίες . Η αριστερά δεν ενώνεται έστω από τα τμήματά της και είναι ύποπτο,ενώ ο Καμμένος προέρχεται από ένα φθαρμένο κόμμα και πρέπει να αποδείξει με πράξεις την αντιμνημονιακή ρητορική.
            Ποιοι επομένως μπορούν να συμπράξουν σε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο; Μπορούμε να απαριθμήσουμε 
 τους εξής Ε.ΠΑ.Μ.(Καζάκης), Αντιμνημονιακοί Πολίτες (Μάριας),Πατριωτικό Μέτωπο (Βιτάλης),Κοινωνία (Ηλιάδης),Σ.Σ.Ε. (απόστρατοι) καθώς και προσωπικότητες όπως Κόλμερ και Κολλάτος.
             Αντιρρήσεις είναι πολλές για το ετερόκλητο των ανωτέρω φορέων καθώς και για τις απόψεις τους, όμως δεν υπάρχουν πια περιθώρια.Το να θέσουν ορισμένοι προσωπικές φιλοδοξίες είναι άκυρο καθώς και ιδεολογική καθαρότητα.
              Τώρα μπορούμε να συζητήσουμε και να βρεθεί κοινός τόπος. Ο λαός είναι έτοιμος για νέες ιδέες για νέους πολιτικούς φορείς για νέα πρόσωπα.Τώρα μπορούμε να δράσουμε και να χαράξουμε κοινούς δρόμους. Αν τολμήσουμε ο λαός θα μας ακολουθήσει.
             Το ιστολόγιο "ΔΙΗΝΕΚΗΣ" θα προσπαθήσει όσο είναι δυνατόν να βρεθεί κοινός τόπος των αντιμνημονιακών δυνάμεων για την δημιουργία ενός πραγματικού αντιμνημονιακού μετώπου.


 "ΔΙΗΝΕΚΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου