Powered By Blogger

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΛΑΓΟΥΜΙ Ή ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ;

                     Οι Αμερικανικες εκλογές έφτασαν και το ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρόεδρος τίθεται συχνά και με επίταση σήμερα. Σε μια παρέα ρώτησα ένα ηλικιωμένο συντηρητικό,, δεξιό τι να διαλέξουμε; Με την Χίλαρυ που θα επιδεινώσει τις αμερικανορωσικές σχέσεις οδηγώντας σ'ένα παγκόσμιο πόλεμο;  Οπότε να σκάψουμε ένα λαγούμι για να κρυφτούμε εάν γίνει πρόεδρος.Η απάντησή του ότι με τον άλλον (τον Τραμπ) θα ανεβούμε στο δέντρο (δηλ. είναι παλαβός).
              Σήμερα τον ρώτησα ξανά λαγούμι ή δέντρο; Καλύτερα λαγούμι.Τα ΜΜΕ έχουν κάνει μαζική πλύση εγκεφάλου και αντέστρεψαν το καλό με το κακό.Η Χίλαρυ είναι φανατικά αντιρωσική αντιπουτινική και σκότωσε τον Καντάφι, τον Αμερικάνο πρόξενο στη Λιβύη, κατέστρεψε την Συρία με την έμμεση βοήθεια στον ISIS. Είναι εκλεκτή του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου και των λόμπι. Από την άλλη ο Τραμπ είναι οικονομικά ανεξάρτητος και δεν εξαρτάται από τα λόμπι επιθυμεί συνεννόηση με την Ρωσία  του Πούτιν. Είναι άνθρωπος της ειρήνης.Προτιμάει όμως το κοινό να σκάψει λαγούμι να κρυφτεί από τους πολέμους που θα δημιουργήσει εάν ανεβει η Χίλαρυ! Παραλογισμός!
                Σύντομα θα ξέρουμε τον νικητή και ο οποίος θα κριθεί για το έργο του.Όλοι κρινόμαστε κάθε φορά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και θα κριθούν τώρα και οι πολίτες των ΗΠΑ.θα διαλέξουν το ωραίο περιτύλιγμα που κρύβει δηλητήριο ή την τραχειά ειλικρίνεια; Έφτασε η ώρα και η χώρα μας είναι σε τραγική κατάσταση και με κενό πολιτικής ηγεσίας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί υπέρ της το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου