Powered By Blogger

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Εχθές συντελέστηκε Επίσημη Χρεωκοπία της Ελλάδας ή εγώ είμαι ο μαλάκας που δεν καταλαβαίνω;.Για του λόγου το αληθές, ορίστε το βίντεο με τον πρώην Υπ.Οικ. Παπακωνσταντίνου να αναλύει το πόσο καταστροφικό είναι το κούρεμα, δηλαδή το PSI!Αν αυτό δε λέγεται Συνωμοσία, τότε τι διάολο λέγεται Συνωμοσία;;;


Εχθές συντελέστηκε Επίσημη Χρεωκοπία της Ελλάδας ή εγώ είμαι ο μαλάκας που δεν καταλαβαίνω;
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να γράψω σήμερα.
Αισθάνθηκα ένα κόμπο στο λαιμό καθώς έβλεπα ειδήσεις.
Επί μισή ώρα έβλεπα χαρούμενα πρόσωπα να πανηγυρίζουν για την "επιτυχία του PSI, για την Ελλάδα που απέφυγε οριστικά τη Χρεωκοπία".
Και πάνω που....αναρωτιόμουν αν εγώ είμαι ο μαλάκας που αντιλαμβανόμουν ακριβώς το αντίθετο. άρχισα να θυμάμαι.
Θυμάμαι απλώς και σας θυμίζω τι έλεγε ο Παπακωνσταντίνου για το "κούρεμα του Χρέους", το οποίο το εξίσωνε με τη Χρεωκοπία και το Πιστωτικό γεγονός.
Για του λόγου το αληθές, ορίστε το βίντεο με τον πρώην Υπ.Οικ. να αναλύει το πόσο καταστροφικό είναι το κούρεμα, δηλαδή το PSI!


Και εκτός αυτού σας παραπέμπω και σε παλαιότερή μου δημοσίευση ("Τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ πέρυσι για το κούρεμα. Τότε ή τώρα ψεύδεται;) όπου παρέθετα τις επίσημες θέσεις από το site του ΠΑΣΟΚ για το "κούρεμα", πριν αυτό αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί τελικά, οπότε και το ΠΑΣΟΚ άρχισε να λέει... τα αντίθετα!

Επιγραμματικά σας θυμίζω πως η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ συμπέραινε τελικά πως:
- Η αναδιάρθρωση του χρέους καταλήγει σε επιβάρυνση μεγαλύτερη από το αρχικό ποσό τους διακανονιζόμενου χρέους
- Οι επιπτώσεις στο εθνικό οικονομικό σύστημα είναι άμεσες και συμπεριλαμβάνουν μεγάλη κρίση ρευστότητας και χρεοκοπία τραπεζών
- Οι επιπτώσεις στο διεθνές οικονομικό σύστημα εγείρουν τεράστιες πολιτικές πιέσεις για ικανοποίηση των πιστωτών
- Οι πιέσεις αυτές αφορούν τόσο την πολιτική διαπραγμάτευση για το διακανονισμό του χρέους όσο και τις άμεσες διεθνείς οικονομικές συναλλαγές της χώρας
- Η χώρα τίθεται σε δυσμενή θέση στο πλαίσιο των διεθνών πολιτικών και οικονομικών της σχέσεων
- Η χώρα ουσιαστικά εξοβελίζεται από τις διεθνείς αγορές
Τρελάθηκαν οι του κόμματος;
Είχαν πράγματι αυτή τη γνώμη, αλλά συζήτησαν με κάποιον και τους... άλλαξε μυαλά;
Το κούρεμα είναι και σωτηρία και καταστροφή, σαν το... ποτήρι που είναι ταυτόχρονα και μισοάδειο και μισογεμάτο;
Τα παιδία παίζει;
Και πριν κοπάσουν αυτές οι σκέψεις στο μυαλό μου, συνεχίζουν οι ειδήσεις και με μια τελείως τυπική ανακοίνωση, μας γνωστοποιεί η παρουσιάστρια των ειδήσεων ότι "χτες ενεργοποιήθηκαν τα CDS, τα ασφάλιστρα κινδύνου για Χρεωκοπία της χώρας μας"!
Ναι γι' αυτό πανηγύριζαν οι Κυβερνώντες και οι Δημοσιογράφοι!
Αυτό για το οποίο η Κυβέρνηση κατηγορούσε την Αριστερά ότι θα επιφέρει αν συνεχίσει την αντιμνημονιακή πολιτική της, ΝΑΙ!, αυτό το ίδιο έγινε μόλις χτες και μάλιστα εντός Μνημονίου!
Αν αυτό δε λέγεται Γενική Συνωμοσία Κυβέρνησης και ΜΜΕ για να ξεπεράσουν τη χθεσινή ημέρα, 9 Μαρτίου 2012, ημέρα Χρεωκοπίας της Ελλάδας, αποφεύγοντας την επανάσταση του λαού...
ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ;;;
Ναι, μιλώ ευθέως για συνωμοσία, αφού την ώρα που η οικονομικο-πολιτική ελίτ της χώρας πανηγύριζε τη διάσωσή της από την πτώχευση, οι οίκοι αξιολόγησης, εχθές 9 Μαρτίου, ανακοίνωσαν ότι στην Ελλάδα συντελέστηκε "πιστωτικό γεγονός". Δηλαδή ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!
Ρε σεις βοηθήστε με και πείτε μου: Είμαι μαλάκας ή εδώ έχει γίνει της συνωμοσίας το κάγκελο;
Έχουν αντιστρέψει επιμελώς την πραγματικότητα και τη μέρα της Κηδείας του Ελληνικου Λαού, έρχονται οι Κυβερνήτες και οι Τηλε-παπαγάλοι τους και, αντί για κόλυβα, μας μοιράζουν... κουφέτα!
Όχι ρε, δε τα κάνουν για πλάκα αυτά, ούτε απλώς κάνουν κωλοτούμπες.
Είναι Συνωμότες σε μια Ανίερη Συμμαχία, επίγονο της συνωμοσίας της Ιεράς Συμμαχίας του Μέττερνιχ στο Λάιμπαχ.
Είναι μια συνωμοσία στην οποία πρωταγωνιστούν η πολιτική και η οικονομική ελίτ της χώρας και των οργάνων της Ε.Ε. και έχουν ως εκτελεστικά όργανα τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ, που μας προσφέρουν μια αντεστραμμένη πραγματικότητα.
Παίζουν ένα ανίερο παιχνίδι με την Πραγματικότητα;
Ζούμε σε έναν κόσμο όπου σχεδόν τα πάντα γίνονται υπό το Καθεστώς μιας Συνωμοσίας πίσω απ' τις Κουρτίνες και εμείς δε βλέπουμε παρά τα είδωλά των αληθινών πραγμάτων που μας τα παρουσιάζουν κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον τους οι "θαυματοποιοί":
Όχι αγαπητοί μου, αυτές δεν είναι αναρωτήσεις του Λιακόπουλου και άλλων γραφικών επαγγελματιών συνωμοσιολόγων.
Είναι η θεωρία του Πλάτωνα (διά στόματος Σωκράτη) και ο πλέον διάσημος "Μύθος του Σπηλαίου" του.
Και κάθε άνθρωπος πρέπει να διαβάσει έστω επιγραμματικά αυτόν τον τόσο πραγματικό μύθο, για να καταλάβει πραγματικά τι συμβαίνει γύρω του.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι πιθανότατα όσα βλέπουμε είναι προιόντα της σκηνοθεσίας των "θαυματοποιών" (κυβερνώντων, δημοσιογράφων κλπ.).
Η καθολική και συντονισμένη αντιστροφή της πραγματικότητας της Πτώχευσης της Ελλάδας που συντελέστηκε χτες και κρύφτηκε πίσω από τους προπαγανδιστικούς πανηγυρισμούς και τα ψεύτικα χαμόγελα είναι προφανής. 
Όποιος έχει έστω και ένα επιχείρημα πως δεν πρόκειται για Συνωμοσία, είμαι πρόθυμος να το ακούσω και να βροντοφωνάξω: 
"εντάξει εγώ είμαι ο μαλάκας και χθες, 9 Μαρτίου 2012, η Ελλάδα δε χρεωκόπησε και επισήμως"!
 
http://toixo-toixo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου