Powered By Blogger

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"


Με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών και δεδομένου ότι πλησιάζουμε προς τις Εκλογές, το ιστολόγιο ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες συνεντεύξεις των Προέδρων δύο κομμάτων που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, καθώς τα "δημοκρατικά" Μμε δεν προβάλουν σχεδόν καθόλου: Της "Κοινωνίας" και του "Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας" (γνωστό και ως Κόμμα Απόστρατων).

Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε...ακραίοι, φασίστες, θρησκόληπτοι και νεοναζί, όπως μας αποκαλούν ορισμένοι, θεωρούμε δικαίωμα του κάθε πολιτικού σχηματισμού που ζητάει την ψήφο του λαού, να έχει την ευκαιρία να εκθέσει τις απόψεις του ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ με οποιοδήποτε άλλο, "μεγάλο" ή "μικρό" κόμμα.

Την προηγούμενη φορά όταν ανακοινώσαμε την διεξαγωγή συνέντευξης με τον Καρατζαφέρη(η οποία αναβάλεται, λόγω των άλλων 2 συνεντεύξεων που προείπαμε), γράψαμε αναλυτικά σε ποιους έχουμε κάνει πρόταση για συνέντευξη και ποιοι μας απάντησαν, θετικά ή αρνητικά.

Οι εκπρόσωποι του "Συνδέσμου" και της "Κοινωνίας" επικοινώνησαν μαζί μας και συμφώνησαν στη διεξαγωγή συνεντεύξεων με τους όρους που θέσαμε (δηλαδή χωρίς κανέναν όρο!) και τους ευχαριστούμε.

Μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας, που θα θέλατε να απαντήσουν οι κ. Αλικάκος (Σ.Ε.Ε) και Ηλιάδης (Κοινωνία), στα σχόλια της ανάρτησης: Επίσης, μπορείτε να μας προτείνετε άλλα κόμματα -  ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - τις απόψεις των οποίων θα θέλατε να μάθετε μέσα από μία συνέντευξη, έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου