Powered By Blogger

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παραιτείται, αλλά ... όχι ακόμα - Κακό σημάδι ότι αργεί να μιλήσει



Δεν παραιτείται ούτε  απόψε, ούτε αύριο και από Δευτέρα, έχει ο Θεός! Μπορεί να έχει διαρρεύσει ότι θα παραιτηθεί, αλλά αυτή η λέξη δεν θα βγει από το στόμα του σήμερα. Για τον απλό λόγο που περιγράψαμε από το πρωί «Ένας Παπανδρέου δεν παραιτείται ποτέ»!

Αυτή την στιγμή ξεκίνησε για την Βουλή, όπου θα μιλήσει τελικά αργά το βράδυ, καμία σχέση με τις 20.00 που είχε πει αρχικά.Θα μιλήσει για μεταβατικό σχήμα και θα εμφανιστεί ως «εγγυητής» των εξελίξεων.  

Θα περιγράψει το πλαίσιο που θα αφορά κάποιο πρόσωπο, αλλά δεν θα πει όνομα υποψηφίου πρωθυπουργού, αφού δεν παραιτείται άμεσα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα πει αυτό που είπε και χθες, ότι δηλαδή, δεν είναι γαντζωμένος στην καρέκλα του και ότι ο ίδιος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στις εξελίξεις και θα πει ότι : "Από αύριο το πρωί μπαίνουμε σε μια νέα μεταβατική περίοδο για την Ελλάδα".

Αυτό όποιος θέλει το εκλαμβάνει όπως θέλει. 

Γιατί μιλάει τόσο αργά τελικά; Για να μην δώσει χρόνο για διεργασίες και συσκέψεις στους εσωκομματικούς του αντιπάλους και να τους καταλάβει και πάλι εξ απήνης! Θέλει να υφαρπάξει την ψήφος εμπιστοσύνης και μετά βλέπουμε…

Το ερώτημα είναι αν αποδεχθούν αυτή την αλλοπρόσαλλη στάση και πάλι οι βουλευτές του.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου