Powered By Blogger

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ

   Ο Καρατζαφέρης τώρα που βλέπει ότι μένει απέξω από την μοιρασιά της νέας κυβέρνησης τώρα βάζει όρους, να μην μειωθούν οι μισθοί, καταργηθεί ο νόμος λαθρομεταναστών και να μην μειωθεί η εθνική κυριαρχία !!!!Τώρα αυτά, ενώ ψήφισε το μνημόνιο!!!!!
      Πρόδοσε τις ελπίδες ενός λαού σαν τον πατριώτη πολιτικό που θα διεμβόλιζε τον δικομματισμό και έγινε θεραπαινίδα του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου.Ανεκδιήγητος......
      Οι πατριώτες έχασαν ένα καταφύγιο και τώρα ψάχνουν αλλού στην αριστερά του Τσίπρα (υπερασπίζεται την εθνική κυριαρχία αλλά είναι εναντίων των παρελάσεων και υπερ των λαθρομεταναστών) ή έστω του Καζάκη (εθνομπολσεβίκος,έχει πηγαίο πατριωτισμό αλλά έχει αριστερά κόμπλεξ) να βρουν αποκούμπι.
        Ενώ αν ήταν ο Καρατζαφέρης εξαρχής εναντίων του μνημονίου θα ήταν μπρος από 15% και θα χτύπαγε δικομματισμό αλλά προτίμησε από τον απλό λαό να έχει φιλίες με τραπεζίτες.
       Τώρα ο Καμμένος είναι λύση για ένα νέο πολιτικό φορέα ειδάλλως ο Καζάκης θα αδράξει την ευκαιρία για να γίνει ελπίδα για τον ελληνικό λαό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου