Powered By Blogger

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Xαμός με Γεωργιάδη - Κασιδιάρη και την κυρία "με το παλτό"

Πολιτική
Xαμός με Γεωργιάδη - Κασιδιάρη και την κυρία "με το παλτό"


















Ενταση το πρωί της Τετάρτης στη βουλή με αφορμή την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΕΣΡ. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής του είπε ότι: «ήμασταν μαζί καλεσμένοι σε εκπομπή της ΝΕΤ και εσείς δεν ήρθατε», για να πάρει την απάντηση του κ. Κασιδιάρη: «Είσαι τρελός μου φαίνεται», τοποθέτηση που οδήγησε στην παρέμβαση του αντιπροέδρου της βουλής Αθανάσιου Νάκου.
Οι φωνές στην Ολομέλεια οδήγησαν τον αντιπρόεδρο στην έδρα Αθανάσιο Νάκο να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη, τα πράγματα όμως έγιναν χειρότερα.

Στην αποστροφή του λόγου ο Αθανάσιος Νάκος αποκάλεσε την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου η κυρία με το παλτό, αφού εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά της.

Η κυρία Κατριβάνου δεν το άφησε να πέσει κάτω και μάλιστα απαίτησε από όλους σεβασμό και όχι τέτοιες εκφράσεις.

Ο Αθανάσιος Νάκος παραδέχτηκε ότι ήταν άστοχη η έκφρασή του και δικαιολογήθηκε ζητώντας βέβαια συγγνώμη, ότι έγινε γιατί δεν θυμόταν το όνομά της.

Εκείνη την ώρα παίρνει το λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος φέρεται να είπε τα εξής; Δεν είναι η κυρία παλτό αλλά η Νέα Δημοκρατία είναι παλτό. Γ…ώ τη Νέα Δημοκρατία σας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου