Powered By Blogger

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Οι κρυφές businnes Σαμαρά και Σια στο Ελληνικό: Ακούστε την εκπομπή - ντοκουμέντο


Οι κρυφές businnes Σαμαρά και Σια στο Ελληνικό: Ακούστε την εκπομπή - ντοκουμέντο
Είναι δυνατόν ο επικεφαλής μιας εταιρείας (Ελληνικό ΑΕ) να τα βάζει με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας (ΤΑΙΠΕΔ); Στην Ελλάδα των Σαμαράδων, ναι. Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε το θέμα την Κυριακή και τώρα σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε με τα αυτιά σας τον Σπ. Πολλάλη.

Ο Σπύρος Πολλάλης είναι ο πρόεδρος της Ελληνικό ΑΕ. Κολλητός φίλος της οικογένειας Σαμαρά και διευθυντής του Κολλεγίου Αθηνών (όπου πρόεδρος είναι ο πρωθυπουργικός αδερφός, Αλέξανδρος Σαμαράς -ναι, ο γνωστός από το Μπενάκειο, τα... κόκκινα σκαθάρια και την αγωγή του ενός εκατομμυρίου Στο ΧΩΝΙ). Ο κύριος Πολλάλης, λοιπόν, βγήκε προ ημερών στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο ραδιόφωνο του Alpha και δήλωσε με... νόημα πως: "με θίγει, ως Έλληνα πολίτη, η τακτική του ΤΑΙΠΕΔ "τα δίνω όλα" στο Ελληνικό"!
Μπερδευτήκατε; Είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Ελληνικό ΑΕ να τα βάζει δημοσίως με την αρχή που έχει την ιδιοκτησία της έκτασης (ΤΑΙΠΕΔ); Κι όμως, είναι. Βλέπετε, η Τρόικα θέλει να πουληθεί η (τεράστια) έκταση του Ελληνικού στο σύνολο της σε έναν ξένο επενδυτή, ο Σαμαράς, όμως, επιθυμεί να κάνει το... χατήρι σε πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες που ενώ αδυνατούν να αναλάβουν την αξιοποίηση της έκτασης ως ενιαίο χώρο, καραδοκούν για να αποκομίσουν ωφέλη μέσω της "σαλαμοποίησης" της.
Σαμαράς εναντίον Τρόικας, λοιπόν; Ναι. Όχι, όμως, για να γίνουν απολύσεις, να μη κοπούν και άλλο μισθοί και συντάξεις, να μη διαλυθεί περισσότερο η υγεία, η παιδεία, η άμυνα της χώρας. Αλλά για να γίνει το ξεπούλημα του Ελληνικού προς συμφέρον "ημετέρων" και να μην προκριθεί το ξεπούλημα... πακέτο που προωθούν οι Τροϊκανοί. Το ξεπούλημα μια φορά είναι δεδομένο. Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τη... μπίζνα.
Ακούστε τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικό ΑΕ, κύριο Σπύρο Πολλάλη, καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου στον Αlpha 989, να τα βάζει με το... ΤΑΙΠΕΔ, υπερασπιζόμενος, προφανώς, τα συμφέροντα των δικών του... φίλων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου