Powered By Blogger

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα Ελλάδας στα μπουκάλια Fix


Παράδειγμα προς μίμηση.

Με την ορμή της ομάδας των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών που τα τελευταία χρόνια ανέλαβαν το brand, η Fix γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.
Μετρώντας ήδη 15 χώρες εξαγωγής, η Fix βάζει τώρα πλώρη για Κίνα και Καναδά. Το ταξίδι μακρινό, αλλά η επιτυχία μοιάζει σίγουρη, έχοντας στις αποσκευές της τα διαπιστευτήρια από τις δύσκολες αγορές της Αγγλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ιταλίας.
Ευτυχώς, η Ελληνική, μη κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα δείχνει τι σημαίνει ανάκαμψη και εθνική οικονομική πολιτική, κι αυτό είναι ένα μήνυμα που η Fix το μεταφέρει σταδιακά και στις 5 ηπείρους. Την ίδια στιγμή που κάποιοι παρουσιάζουν την κατάσχεση των ασημικών ως “αναπτυξιακή πολιτική”.
Το σημαντικότερο; Η συμβολαιακή καλλιέργεια που εξασφαλίζει στην εταιρεία πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, όπως είχαμε γράψει εδώ: Όταν λέμε “Ελληνικά προϊόντα”, να το εννοούμε.
Στείλτε μας πληροφορίες από οποιαδήποτε Ελληνική επιχείρηση που γνωρίζετε από πρώτο χέρι το ποιόν της για να κάνουμε αφιερώματα.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου