Powered By Blogger

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μας πήραν στο ψιλό και οι αλλοδαποί των φαναριών. Ινδός οικονομολόγος: Πουλήστε τα νησιά σας...


Ινδός οικονομολόγος
Για να σωθεί η Ελλάδα  λέει ο Ινδός οικονομολόγος, ο Prashant Agrawal, θα πρέπει οι Έλληνες να πουλήσουν μαγάλα νησιά,  οπως  την Κέρκυρας, την Ρόδου αλλά και την  Λέσβο.

Σύμφωνα με τον ...Ινδό οικονομικό σύμβουλο, ο οποίος γράφει και στο GQ της Ινδίας, η χώρα πιθανότατα θα περάσει μια σκληρή δεκαετία και η λύση για να ξεπεράσει πιο γρήγορα τα τεράστια προβλήματά της είναι να πουλήσει νησιά με μεγάλη αξία.
Μας συμβουλεύει ο Ινδός:
«Οι Έλληνες ερμηνεύουν την ιδέα του ξεπουλήματος νησιών ως αδιαπραγμάτευτο ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Ωστόσο το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει χρεοκοπήσει. Έχουν δανειστεί πολλά χρήματα τα οποία αδυνατούν να ξεπληρώσουν. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη γενιά» 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μόνη λύση για να σωθούν οι Έλληνες είναι να κάνουν το αδιανόητο: να πουλήσουν τα όμορφα νησιά τους!
Παρόλο το γελοίο του πράγματος δείχνει την αξιακή πτώση και τον διασυρμό παγκόσμιος που έχουν επιφέρει οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις στην πατρίδα μας. Ο Ινδός που δεν έχει νερό να πιει στην χώρα του, και οι συμπατριώτες του πουλάνε κατσαβίδια στα φανάρια, μας κάνει μαθήματα με απύθμενο θράσος, που κανονικά ούτε να μας κοιτάξει δεν θα έπρεπε να σκέφτεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου