Powered By Blogger

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αγριο ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Σκηνές far west...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του site tanea.gr, πρωτοφανή επεισόδιο εκτυλίχθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. ''Σύντροφοι'' αντάλλαξαν γροθιές, καρεκλιές και ύβρεις, στον 4ο όροφο των γραφείων της Ιπποκράτους, όπου βρίσκεται η ΕΚΑΠ. 

Το συμβάν προκλήθηκε ύστερα από κατηγορίες που απηύθυναν γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης, Γιάννη Σουλαδάκη, καθώς και προς το μέλος Γρηγόρη Φελώνη. 

Το περιστατικό συνέβη όταν ο γραμματέας Νομαρχιακής Α' Πειραιά, Γιάννης Αξαρλής και ο Γραμματέας Β1 Αθήνας, Χρήστος Σωτηρόπουλος, πήγαν στο γραφείο της ΕΚΑΠ στον 4ο όροφο της Ιπποκράτους. 

Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ, Γιάννης Σουλαδάκης και το μέλος, Γρηγόρης Φελώνης. Οι δύο γραμματείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί την Πέμπτη, λήγουν οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων, όμως η ΕΚΑΠ (όπως κατήγγειλαν) ακόμη δεν έχει βγάλει το «μέτρο» για την εκλογή τους.

Εκείνη την ώρα ο Γρηγόρης Φελώνης τους πέταξε τα δύο κείμενα που εξέδωσαν τη Δευτέρα η Αριστερή Πρωτοβουλία (που πρόσκεται στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο) και η Ομάδα των 10 (που πρόσκεται στο Μιχάλη Καρχιμάκη), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά είναι πολιτικές αλητείες». 

Τότε η ατμόσφαιρα έγινε εκρηκτική. Ο Γιάννης Αξαρλής μάλιστα έριξε μία γροθιά στο Γρηγόρη Φελώνη και ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς (σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά) έπεσαν και καρεκλιές! 

Το επεισόδιο έληξε τελικά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, αποτυπώνει ωστόσο με τον πλέον δραματικό τρόπο την ένταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ εν όψει του κρίσιμου συνεδρίου του κινήματος.

Περισσότερα: Αγριο ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Akous. Νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου