Powered By Blogger

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ "ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΩΝ.


zoi-konstantopoulou
Νέα επίθεση δέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά αυτή τη φορά εκτός κοινοβουλίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο την ώρα της συζήτησης της υπόθεσης του άντρα που κατηγορείται για βιασμούς τουριστριών πραγματοποίησε η Φεμινιστική Πρωτοβουλία για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Ο κατηγορούμενος, συνήγορος του οποίου είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, φέρεται να βίαζε τις τουρίστριες αφού προηγούμενως τους έδινε τυρόπιτες στις οποίες είχε βάλει αλκοόλ και υπνωτικό.
Μάλιστα, πρόσφατα η Φεμινιστική Πρωτοβουλία είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ρωτάμε τον ΣΥΡΙΖΑ αν εγκρίνει την ανάμειξη της βουλεύτριάς του στο συγκεκριμένο θέμα, ως συνηγόρου του βιαστή, η οποία μάλιστα προσπαθεί με στρεψοδικία, αρνησιδικία, κωλυσιεργία να μην καταδικαστεί ο βιαστής, ώστε ως αποτέλεσμα να κουραστούν τα θύματα να ταξιδεύουν από τις μακρινές τους χώρες».
Η ελληνική κοινωνία είχε συγκλονιστεί το 2005 από την υπόθεση, ενώ ο δράστης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πέντε ετών χωρίς ελαφρυντικά για τον βιασμό βορειοευρωπαίας τουρίστριας. Να σημειωθεί πως αρχικά ο κατηγορούμενος είχε παραπεμφθεί για βιασμό τεσσάρων τουριστριών, αλλά τρεις δεν είχαν κλητευθεί νόμιμα από τις χώρες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου