Powered By Blogger

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΣΕ ΠΑΡΑΖΑΛΗ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! «ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ! ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!» ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;;; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

o-tsipras-emine-monos-sti-vouli-na-kitai-to-tavani-to-sfirokopima-tou-kiriakou
O Τσίπρας θεωρεί δεδομένο ότι θα κερδίσει τις εκλογές του 2019. Το μόνο εμπόδιο απέναντι στον ίδιο και την εκλογική νίκη θα μπορούσε να είναι ένα “τυχαίο” γεγονός που θα προκαλούσε κοινωνική έκρηξη.
Ο πρωθυπουργός θεωρεί πλέον ότι έχει το παιγνίδι με το μέρος του και περιμένει ότι το Φθινόπωρο θα πανηγυρίσει μαζί με τον Μάρτιν Σουλτς την ήττα της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Κι αυτό παρότι η Μέρκελ όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ο άνθρωπός του.
Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα επαναλαμβάνει στους συνομιλητές του:
-Δεν αστειεύομαι. Θα κερδίσω τις εκλογές. Ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός…
Με αυτή την βεβαιότητα χθες βράδι με αφορμή την συντριβή της Παρί Σεν Ζερμέν τρόλαρε τον Μητσοτάκη σχολιάζοντας τον θρίαμβο της Μπάρτσα.
Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, «τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».
Ο πρωθυπουργός τρόλαρε τον κ. Μητσοτάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος είχε προβλέψει κατάκτηση του φετινού τροπαίου από την γαλλική ομάδα.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση ποιός πιστεύετε ότι θα πάρει το Champions League ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Ποντάρω στο αουτσάιντερ, στην Παρί Σεν Ζερμέν».
503545_8e9840421b-98f554e042a7e468
Στιγμές χαλάρωσης του πρωθυπουργού – Viral το χασμουρητό! 

via GIPHY
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου