Powered By Blogger

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ευρωβουλευτή και αντιπεριφερειάρχη "δίνει" ο Αλέξης στον τούρκο πρόξενο!


Δώσε Αλέξη, τώρα που γυρίζει!

Με μία ομιλία "φωτιά", για κατάργηση των πολιτών δύο κατηγοριών και για προώθηση των προβλημάτων και ικανοποίηση των αναγκών των μουσουλμάνων της Θράκης, για πλήρη κατανόηση της μειονότητας, ο Αλέξης Τσίπρας "έκλεψε την καρδιά" του τούρκου προξένου Κομοτηνής, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα στο να αποκομίσει το μεγαλύτερο "πακέτο" (αν όχι όλο) των διαθέσιμων ψήφων της δεξαμενής που έχει στα χέρια του ο τούρκος πρόξενος.

Από τον Εχίνο, θύλακα τουρκοφρόνων και άμεσης επιρροής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και των "σχετικών" τουρκικών υπηρεσιών, έχοντας στο πλευρό του τον Καραγιουσούφ (μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), ο Αλέξης Τσίπρας "έταξε" θέση ευρωβουλευτή σε μουσουλμάνο της Θράκης. 
Η ημέρα αυτή όμως, ήταν προφανές πως ήταν ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε "δώρα". Έτσι, δεν έμεινε σε αυτή την υπόσχεση του ευρωβουλευτή, και προχωρώντας στο "αυτονόητο" υποσχέθηκε τη θέση ενός αντιπεριφερειάρχη σε επίσης μουσουλμάνο υποψήφιο με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παραδόξως, στην επίσημη ομιλία του στην Κομοτηνή, και στην παρουσίαση των αντιπεριφερειαχών, δεν εμφάνισε κανέναν μουσουλμάνο (να υποθέσουμε ότι η πρότασή του βρήκε απροετοίμαστο τον κ. Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος τώρα πρέπει να επιλέξει κάποιον (από τους καταλόγους τουρκο-νομιμοφροσύνης που διαθέτει).

Βέβαια, εμείς δεν γνωρίζουμε εάν θα μπορούσαμε να είχαμε ποτέ την άποψη του Αλέξη Τσίπρα για την ύπαρξη, την δράση και τον διεμβολισμό του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.

Δεν γνωρίζουμε, επίσης, εάν θα μπορούσε ο Αλέξης Τσίπρας να μας εξηγήσει πως εννοεί την κατάργηση των πολιτών δύο κατηγοριών, να μας την εξηγήσει με σαφή παραδείγματα και όχι με εικοτολογίες και παρελθοντικές αναφορές.

Δεν γνωρίζουμε επίσης, εάν ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει τους υποψήφιους μουσουλμάνους με το ΣΥΡΙΖΑ, για τις εκλογές σε δήμους, περιφέρεια και ευρωβουλή, που θα γίνουν τον Μάιο. Η απορία μας, φυσικά, είναι ρητορική, αφού είναι πασίγνωστο ότι οι υποψήφιοι είναι εκλεκτά μέλη του τουρκικού προξενείυ της Κομοτηνής, με μεγάλους φακέλους (τους επιμελείται η γραμματεία του εκάστοτε τούρκου προξένου) τουρκοφροσύνης και πίστης στις αξίες, τα ιδανικά και τις στοχεύσεις της "μητέρας Τουρκίας".

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην ακριτική Ελληνική Θράκη, έδωσε την ευκαιρία για να εξαχθούν ικανά συμπεράσματα για τον πολιτικό προσανατολισμό και την "διαφορετικότητα" που ευαγγελίζεται ο Αλέξης Τσίπρας. 

Γεωργίου Μιχαήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου