Powered By Blogger

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δεν μπορούμε να σιωπούμε 2

               Ποτάμι.... παραμύθι για άστεγους κεντροαριστερούς που δεν κατάλαβαν γιατί ψήφισαν Κουβέλη και βγήκε Σαμαράς -Βενιζέλος ή ότι πράγματι ο Τσίπρας δεν τραβάει και δεν είναι λύση.Είχαν την ωραία ζωή τους με το ΠΑΣΟΚ να κυριαρχεί και με τον Τζέφρυ να λέει "λεφτά υπάρχουν" γιατί να μην υπάρχουν; Ο πατέρας του πέταγε τα λεφτά σαν κονφετί και ήρθε το Καστελόριζο με το μνημόνιο.... ΔΝΤ, τρόικα και όλα ήρθαν ανάποδα! Από τότε ψάχνουν στέγη, πουθενά δεν βρίσκουν, δεν είχαν προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. 

        Σαν ζαλισμένα κοτόπουλα γυρνάνε και δεν βρίσκουν καταφύγιο. Δεν έβαλαν το μυαλό τους ποτέ να δουλέψει αν το προ κρίσης καθεστώς ήταν σάπιο...Κυβέρνηση, καναλάρχες, εργολάβοι,συνδικαλιστές όλα πήγαιναν καλά έξω ζάχαρη αλλά μέσα δηλητήριο...

      Τώρα που ήρθαν όλα ανάποδα και ζαλισμένοι από το σκαμπίλι του μνημονίου, πάλι δεν ξεχωρίζουν το δηλητήριο με την επικάλυψη ζάχαρης...
     Ποτάμι...ένας δημοσιογράφος με εκπομπές με κοινωνικά θέματα,ωραίο περιτύλιγμα αλλά τελικά  Έστηνε συνεντεύξεις όπως έδειξε ο Μάκης...σε κανάλια μεγαλοεργολάβων που ελέγχουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς που μας έφεραν εδώ. Παρέα με τους εκσυγχρονιστές αλλά δεν θα πάει με την "ελιά" αλλά θα κάνει το "ποτάμι" για τα "ψάρια", για τα "πρόβατα" που θέλουν να φύγουν από "μαντρί" και θέλουν να βρουν άλλο, να μην καταλάβουν ότι πάνε ούτως ή άλλως για σφαγή.
      Λίγο αριστερός, λίγο φιλελεύθερος, δίχως ιδεολογία,δίχως θέσεις, ό,τι πιάσουμε...είναι πολλοί οι ζαλισμένοι που έβλεπαν ότι τους έδειχναν τα κανάλια, που διάβαζαν ότι τους έλεγαν τα περιοδικά και οι εφημερίδες που τους έλεγαν όλα πάνε καλά με την κεντροαριστερά, για όσους ήσαν αντίθετοι τους έδιναν αποδεκτή για το σύστημα αμφισβήτηση ακόμα και επανάσταση... Τώρα τα ίδια κανάλια,οι ίδιες εφημερίδες, τα ίδια περιοδικά δείχνουν το νέο πρόσωπο, το νέο άφθαρτο στέλεχος της κεντροαριστερας...            
        Όσοι έβλεπαν από καιρό την άσχημη τροπή που έπαιρναν οι εξελίξεις στην Ελλάδα μπορούν να ξεχωρίσουν το ύποπτο του εγχειρήματος του νέου πολιτικού σχηματισμού "ΠΟΤΑΜΙ", ως προσπάθεια να σωθεί το παλαιοκομματικό καθεστώς με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα υπό νέο μανδύα. 
       Δεν μπορούμε να σιωπούμε,με επιχειρήματα να δείξουμε στους ζαλισμένους φίλους μας ότι το "ΠΟΤΑΜΙ" είναι η εξαπάτηση του ελληνικού λαού από την πολιτικοοικονομική ελίτ, που δεν θέλει να χάσει τα προνόμιά του.
      Δεν αρκεί η άρνηση, υπάρχει η λύση και είναι το ΕΠΑΜ με ηγέτη τον Δημήτρη Καζάκη για μια ανεξάρτητη Ελλάδα δίχως δεσμεύσεις από μνημόνια, ληστρικά χρέη και με σεισάχθεια-διαγραφή δημόσιων και ιδιωτικών χρεών.

           ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου