Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Βίντεο με μαζικές μεταφορές ρωσικών αρμάτων μάχης στο Ροστόφ στα ουκρανικά σύνορα


Σειρά από βίντεο έχουν αναρτηθεί με μεταφορά ρωσικών αρμάτων μάχης σιδηροδρομικώς στην περιοχή του Ροστώφ, στα σύνορα με την Ουκρανία που σε συνδυασμό με την μεγαλη άσκηση των Ρώσων αλεξιπτωτιστών δειχνει τον βαθμό ετοιμότητας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων να επέμβουν στην ανατολική Ουκρανία σε βάθος που θα φτάνει μέχρι την Οδησσό και τα σύνορα με την ανεξάρτητη μη αναγνωρισμένη Υπερδνειστερία.
 
Στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας , 20χλμ μέσα στο ρωσικό έδαφος  θεάθηκαν επί σιδηροδρομικών συρμών εκατοντάδες ρωσικά άρματα μάχης T-72BM αναφέρει το  korrespondent.net .
 
Σύμφωνα με  φωτογραφίες από ρώσους χρήστες  κοινωνικών δικτύων στο χωριό Veselaya Lopan στην περιοχή  Belgorad  , μόλις 20   χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, καταφθάνουν τρένα φορτωμένα με ρωσικά άρματα  μάχης .
 
Συγκεκριμένα , σειρά από φωτογραφίες και βίντεο , επιβεβαιώνουν  την παραπάνω πληροφορία που εμφανίστηκε σε  κοινωνική ιστοσελίδα στο  Μπέλγκοροντ στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte .
 
Εκεί αναφέρεται ότι « αρκετοί άνθρωποι παρακολούθησαν σήμερα τη μεταφορά στρατιωτικών αρμάτων μάχης κοντά στο χωριό Veselaya Lopan». 
 
Σύμφωνα με άλλη αυτόπτη μάρτυρα , άρματα μάχης άρχισαν να ξεφορτώνονται στο έδαφος στο χωριό  Lopan . Το τι συμβαίνει επιβεβαιώνεται από διάφορους ανθρώπους , τις φωτογραφίες τους και τα βίντεο όπου  όλα ξεδιπλώνονται , 20 χιλιόμετρα από τα ρωσο- ουκρανικά σύνορα » . 
 
Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία , τα ρωσικά άρματα κινούνται ήδη στα σύνορα με την Ουκρανία. Όσοι πιστεύουν οτι όλα τελειώνουν με το δημοψηφισμα της Κυριακής στην Κριμαία κάνουν λάθος. Ας μιλησουν όμως τα βίντεο.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου