Powered By Blogger

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ

              Ο Καζάκης για άλλη μια φορά προειδοποιεί για τα σενάρια που ετοιμάζονται εναντίων της Ελλάδας.Η διεθνιστική ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ μόλις αναλάβει εξουσία θα δεκτεί μια προβοκάτσια στην Βόρεια Ελλάδα ώστε να γκριζάρει Αιγαίο-Μακεδονία-Θράκη υπό Ε.Ε - ΝΑΤΟ  ώστε να υπάρξει εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην Ελλάδα και να επικρατήσουν μνημονιακές δυνάμεις στην Ελλάδα οριστικά και με γκριζαρισμένη την μισή Ελλάδα.
                Το ΕΠΑΜ είναι έτοιμο να αναλάβει τον ρόλο της εμπροσθοφυλακής ώστε να αποτραπούν τα σχέδια ακρωτηριασμού της Ελλάδας και να καταργήσει τα εθνοκτόνα μνημόνια και τιμωρώντας τις μνημονιακές δυνάμεις που έφεραν την Ελλάδα στην καταστροφή.
               Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σηκώσει την σημαία του πατριωτισμού ενάντια στο ΔΝΤ και στην Γερμανία και δεν πρόκειται να αντιδράσει με τα αντιπατριωτικά αντανακλαστικά που έχει σε προβοκάτσια στο Αιγαίο-Θράκη-Μακεδονία από ένοπλες ομάδες αλλοεθνών.Η εθνική καταστροφή θα ολοκληρωθεί με το ΣΥΡΙΖΑ μ'αυτόν τον τρόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ επομένως δεν είναι λύση και δεν πρέπει να στηριχθεί ούτε στις ευρωεκλογές ούτε  στις επόμενες εθνικές εκλογές, εάν πιστέψουμε το ΕΠΑΜ θα ανατρέψει τα δεδομένα εντός αλλά και εκτός της Ελλάδας.
                              ΕΠΑΜ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Ο Δ. Καζάκης στον Γιώργο Σαχίνη, στο Ράδιο 98,4 — 13 Μαρτίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου