Powered By Blogger

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Μετά τους Τούρκους και οι Γερμανοί "διατάζουν" την κυβέρνηση να διώξουν τους ΑΝΕΛ

ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.ΣΟΥΛΤΣΤο γερμανικό θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τον υποτιθέμενο "φιλέλληνα" Μ.Σουλτς να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Έλληνα ΥΕΘΑ και προέδρου τον ΑΝΕΛ Π.Καμένου και να "διατάζει" την ελληνική κυβέρνηση λίγες μέρες μετά τους Τούρκους να προχωρήσουν σε αποπομπή των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα, και προφανώς να συνεργαστούν με άλλα περισσότερο "πρόθυμα" και λιγότερο "ελληνοκεντρικά" κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και το "Ποτάμι".
 
Υποτιμητική λώσσα για τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung, που θυμίζει εποχές...Γκεστάπο και Γκαουλάιτερ.
 
Ο Μ.Σουλτς καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το ίδιο είχαν ζητήσει και οι Τούρκοι και όλως τυχαίως οι Γερμανοί που παραδοσιακά ήταν πάντοτε συμμαχοι τους θέλουν το ίδιο πράγμα. Φυσικό άλλωστε αφού και οι δύο κατάγονται από τους Ούννους.
 
Ο κ. Σουλτς υποστηρίζει πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης» από τον κ. Καμμένο. Αφορμή για τις αναφορές του κ. Σουλτς στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, υπήρξε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καμμένος στην εφημερίδα «Bild», όπου έκανε λόγο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας, όσο και για την ανάγκη νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους. 
 
Το θέμα είναι ότι επί της ουσίας ο Μ.Σουλτς δεν απάντησε, γιατί όλα αυτά που κατήγγειλε ενώπιον του ελληνικού λαού ο Π.Καμμένος ήταν αληθέστατα, οπότε μίλησε όπως μιλάνε όσοι έχουν το φταίξιμο στην πλευρά τους: Με ατάκες και διαταγές.
 
Τούρκοι και Γερμανοί έχουν κοινή πολιτική εδώ και αιώνες. Προφανώς πάντα η Ελλάδα ήταν "εταίρος" τους στην ΕΕ μόνο κατ'όνομα. Καλό θα ήταν την επόενη φορά ο Μ.Σουλτς και οι υπόλοιποι Γερμανοί πολιτικοί να καταθέσουν και κανένα επιχείρημα αντί για άναρθρες κραυγές.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου