Powered By Blogger

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αθώος ο Ηλίας

Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Η αρετή και η κακία του Ηρακλέους. Η 9η εντολή, προς τον Μωυσή ήταν το «ου ψευδομαρτυρήσεις».
Για τον «συνωμότη», τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι του φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.
Όταν κάποιος είπε στον Λένιν  ότι η άποψη του, ερχόταν σε αντίθεση με την πραγματικότητα εκείνος του απάντησε: «Εγώ αισθάνομαι ότι είναι πραγματική»… Δηλαδή,«Αληθινό» είναι και το ψεύτικο, αρκεί να εξυπηρετεί  το Κόμμα και την «επανάσταση»…. Οπότε έφαγε 4 μπουνιές.(Στο σκοτάδι)

Πάντως ,ούτε η «επικίνδυνη σωματική βλάβη» ούτε οι «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» αποδείχθηκαν στο δικαστήριο οπότε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου πρότεινε να αθωωθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, που είναι μεν ένοχος για απλή σωματική βλάβη ,αλλά δεν διωκόταν για αυτό. Για την απλή σωματική βλάβη χρειαζόταν έγκληση εντός τριμήνου από την πράξη οπότε μετατροπή του κατηγορητηρίου στο ακροατήριο δεν γίνεται δικονομικά.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Ρε σεις η μανδάμ που άσκησε τη δίωξη ήταν βαλτή χρυσαυγίτισσα;

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου