Powered By Blogger

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

"Αλλού τα κακαρίσματα" κι αλλού οι διαγραφές: Τελικά διαγράφηκε αυτός που υπερασπίστηκε την ελληνικότητα της Μακεδονίας: Ο Φ.Κρανιδιώτης!

H ΝΔ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ"
της Χριστίνας Κοκκίνη Τελικά, "αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες". Αλλού οι "παραιτήσεις" και οι "αποπομπές", αλλού οι "τσαμπουκάδες" Καμμένου για τις ύποπτες φιλοσκοπιανές δηλώσεις Μουζάλα κι άλλος διαγράφηκε! Ποιος; Ο Φαήλος Κρανιδιώτης από τη ΝΔ!
Οχι γιατί είπε τα Σκόπια "Μακεδονία", αλλά γιατί είπε ότι τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία. Και επέκρινε τον Μουζάλα, με έντονο ύφος είναι γεγονός, αλλά και με τον μοναδικό τρόπο που καταλαβαίνουν οι διεθνιστές τύπου "Μουζάλα".
Και ικανοποίησε έτσι η ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε την καταδίκη του Φ.Κρανιδιώτη και να διαχωρήσει τις θέσεις της από αυτόν, ενώ σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε τον Γ.Μουζάλα της σκοπιανής "Μακεδονίας".
«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει η δήλωση του κόμματος.
Ο κ. Κρανιδιώτης ήταν μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και υποψήφιος στη Β' Πειραιά.
Οσο για τον Π.Καμμένο που θα μάζευε τα πράγματά του και θα έφευγε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, μάλλον θα μείνει "για το καλό της πατρίδας"...
Με μια ανάρτηση του στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης άσκησε δριμεία κριτική στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.
Συγκεκριμένα έγραψε «Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».



Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτι...
Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016
Η όλη εξέλιξη δείχνει καθαρά ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει η "δεξιά" πτέρυγα της ΝΔ με τον "αριστερή" που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και η αποχώρηση των εναπομείναντων δεξιών (έτσι ή αλλιώς έχει φύγει ένα μεγάλο κομμάτι είτε αποστασιοποιούμενο από την κάλπη είτε ψηφίζοντας κόμματα δεξιότερα της ΝΔ...
κρανι
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου