Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η νέα εντολή Σαμαρά δόθηκε: Τα μίντια να λένε ότι φταίει μόνο ο Μπαλτάκος!

Η νέα εντολή Σαμαρά δόθηκε: Τα μίντια να λένε ότι φταίει μόνο ο Μπαλτάκος!

Όχι ότι δεν το περιμέναμε. Όχι ότι δεν τους είχαμε ικανούς. Απλά, κάθεσαι και αναρωτιέσαι. έχουν όρια;

Το κλίμα που δημιουργούν τα συστημικά μίντια, οργανωμένα και απολύτως καθοδηγούμενα, ήδη εδώ και ώρες, είναι ότι ο Μπαλτάκος τον τελευταίο καιρό είχε αυτονομηθεί! Με εντυπωσιακή ομοιότητα (που παραπέμπει σε κυβερνητικό non paper) τα μίντια βομβαρδίζουν την κοινωνία με τις «έγκυρες» πληροφορίες του Μαξίμου
Τώρα, μας λένε:
Ο κ. Μπαλτάκος κάποια στιγμή αυτονομήθηκε και έκανε προσωπική πολιτική εν αγνοία και σε βάρος του πρωθυπουργού που τον εμπιστεύθηκε.

Το ΧΩΝΙ: Πότε ήταν αυτή η στιγμή; Αφού δεν την κατάλαβαν. Γιατί, αν την καταλάβαιναν, προφανώς θα τον έδιωχναν από τότε, σωστά; Άρα, για να τον κρατάει ο Σαμαράς δίπλα του (κολλητά), προφανώς δεν είχε καταλάβει τίποτα για καμία απολύτως αλλαγή και αυτονόμηση Μπαλτάκου και όλα αυτά είναι ψέματα και φθηνές δικαιολογίες. Έλεος με τη βλακεία, από όποιον και αν γράφεται. Ούτε καν σκέφτονται τι απαντάνε. Κάνουν τη θέση τους χειρότερη.
Τώρα, μας λένε:
Το βίντεο τραβήχτηκε τον Οκτώβριο, έκτοτε ο φάκελος εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής εμπλουτίστηκε και στοιχειοθετήθηκε περαιτέρω.

Το ΧΩΝΙ: Μα, το σκάνδαλο είναι για το αν ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για να περνάτε τα νομοσχέδιά σας με λιγότερες ψήφους!!! ΌΧΙ ΜΕΤΑ!!!

Είπαμε. ούτε που καταλαβαίνουν τι λένε. Βρίσκονται σε πανικό και αποκαλύπτεται πόσο αστείοι είναι. Αλλά πιο αστεία ακόμη είναι τα κανάλια.

Η είδηση σήμερα, για τους αξιότιμους συναδέλφους των μεγάλων καναλιών, είναι ότι «ο Πρωθυπουργός εξεδίωξε τον Μπαλτάκο επειδή αποδείχθηκε ότι συζητούσε με τους Χρυσαυγίτες»!!! Αλήθεια; Αυτή είναι η είδηση; Όχι ότι αποδεικνύεται η ξεκάθαρη μεθόδευση του Πρωθυπουργού του ίδιου;;;!!!

Και μετά απολαμβάνεις το τηλεοπτικό show.

Νέα ντοκουμέντα «φωτιά» για τη Χρυσή Αυγή
Πλάνα από τη μεταφορά του Ρουπακιά (δολοφόνου του Παύλου Φύσσα), η οποία κανονίσθηκε τυχαία για σήμερα (!) για συμπληρωματική απολογία! Από όλες τις ημέρες του χρόνου, σήμερα έπρεπε να πάει να απολογηθεί ο Ρουπακιάς. Για να παίξει το πλάνο στις ειδήσεις προφανώς.

(ΠΡΟΣΟΧΗ. Καθόλου δεν μας ενδιαφέρει η έκθεση του δολοφόνου Ρουπακιά. Όμως, δεν μπορούμε να μην εντοπίσουμε και το οφθαλμοφανέστατο επικοινωνιακό χυδαίο show που ετοίμασε πάλι η κυβέρνηση με τα φιλικά της μίντια! Και μετά ήρθε το βίντεο.)
Και φυσικά. το μεγάλο έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα -για τα ελληνικά κανάλια- είναι ότι ένας βουλευτής κατέγραψε με κρυφή κάμερα τον Μπαλτάκο!

«Η καταγραφή είναι ένοχη» μας λένε.
Όχι αυτοί που παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη για να φυλακίσουν χωρίς στοιχεία αντιπάλους τους.
Όχι ότι αποδεικνύεται η μεθόδευση του Πρωθυπουργού της χώρας για να μείνει στην εξουσία (!) σύμφωνα με όσα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ!

 toxwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου