Powered By Blogger

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Πάσχα στο οδόφραγμα του Σλαβιάνσκ: Πώς χύθηκε το ορθόδοξο αίμα (vid)


Kάρτες μέλους του Δεξιού Τομέα βρέθηκαν πάνω στους δύο νεκρούς επιτιθέμενους, στο οδόφραγμα του Σλαβιάνσκ, που επιβεβαιώνει την ανόσια επίθεση της παραστρατιωτικής νεοναζιστικής οργάνωσης πάνω στην Άγια μέρα του Πάσχα. Σημειωτέον ότι φέτος συμπίπτει το Ορθόδοξο με το Καθολικό Πάσχα συνεπώς ακόμη και εάν οι επιτιθέμενοι ήτανε Καθολικοί γερμανοχαζαρικής καταγωγής Ουκρανοί δεν έχουν καμμια δικαιολογία που επέλεξαν την ημέρα αυτή.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης καταγγέλλουν ότι οι ναζιστές του Δεξιού Τομέα ευθύνονται για την δολοφονική επίθεση στο ρωσικό φυλάκιο έξω από το Σλοβιάτσκ όπου έχασαν την ζωή τους 6 άτομα ανήμερα του Πάσχα.
Προς απόδειξη δημοσιοποίησαν τις κάρτες του Δεξιού Τομέα που είχαν απάνω τους οι δύο νεκροί Ουκρανοί.

 

«Οι ναζί του Δεξιού Τομέα υπεύθυνοι για την δολοφονική επίθεση στο Σλοβιάντσκ»
Ο νέος δήμαρχος του Σλαβιάνσκ  Vyacheslav Ponomarev ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ότι οι παραστρατιωτικοί του Δεξιού Τομέα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την στρατιωτική βοήθεια του Δεξιού Τομέα.
"Β.Πουτιν έιμαστε μια μικρή επαρχιακή πόλη και προσπάθησαν να μας κατακτήσουν οι Ναζί. Έχουν κηρύξει πόλεμο στους πολιτες της πόλης. Σκοτώνουν τα αδέρφια μας, έτσι λοιπόν σου ζητάμε στο άμεσο μέλλον την αποστολή στρατευμάτων, για να προστατέψουν τους άμαχους πολίτες από τον "Δεξιό Τομέα" και την Ουκρανική Εθνοφρουρά (που αποτελειται κυρίως από "διαμάντια" του 'Δεξιού Τομεά') οι οποίοι απλώς σημαίνουν ΘΑΝΑΤΟ.Δεν διαπραγματεύονται μαζί μας απλώς μας σκοτώνουν.
Ο Ponomarev έδειξε και τα όπλα που χρησιμοποίησε ο "Δεξιός Τομέας" , επροκειτο για όπλα γερμανικής κατασκευής.Ο Ponomarev υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια στις οικογένειες των θυμάτων.
Στα βίντεο που ακολουθούν βλέπουμε το οδόφραγμα που χτυπήθηκε σημερα το πρωί και τα λουλούδια εκεί πυ σκοτώθηκαν οι ρωσόφωνοι πολίτες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου