Powered By Blogger

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ποτάμι ή ....ξεροπόταμος!

             Τελικά το σύστημα παίζει τα ρέστα του. Στηρίζει ένα νέο πολιτικό μόρφωμα, με συνεχή προβολή του από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, ελπίζοντας το ζαλισμένο κοινό να τσιμπήσει.Δημοσιογράφος,νέος άφθαρτος που ξεπλένει με τις θέσεις του το σάπιο πολιτικό προσωπικό που κατέστρεψε την Ελλάδα. Είναι το παλιό που με προβιά νέου -προβάτου- να ξεγελάσει τον λαό.Να συνεχιστούν οι ίδιες "πολιτικές" αλλά με νέα πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί και να σωθεί η ντόπια ολιγαρχία παραμένωντας σε μια Ε.Ε. δεσμώτη.
                Το ΠΟΤΑΜΙ εκπροσωπεί τα μεγάλα συμφέροντα που βλέποντας την λαϊκή οργή να εξαφανίζει τα τσιράκια του ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και βλέπωντας ότι οι 58 δεν τραβανε στον λαό, να το στηρίξει.Ενα  όμορφο περιτύλιγμα με ένα απεχθές και δηλητηριώδες εσωτερικό: Άκρατος ευρωπαϊσμός,αποδοχή του ευρώ με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό, διάσωση της ντόπιας ολιγαρχίας,αποδοχή λαθρομετανάστευσης και υποχώρησης στα εθνικά θέματα.Είναι η πεμπτουσία του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
           Στηρίζουμε ΕΠΑΜ για μια ανεξάρτητη Ελλάδα,δίχως δεσμεύσεις από παράνομα και επαχθή δάνεια, με δικαίωμα επιλογής εθνικού νομίσματος για την οικονομική πρόοδο του ελληνικού λαού.

          ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου