Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σαμαράς: Δεν είπα τίποτα εγώ. Μη με μπλέκετε... Πάντως φταίει ο Μπαλτάκος!

Σαμαράς: Δεν είπα τίποτα εγώ. Μη με μπλέκετε... Πάντως φταίει ο Μπαλτάκος!«Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο κ. Μπαλτάκος». Αυτό αρκέστηκε να απαντήσει ο Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΝΔ, για το τεράστιο σκάνδαλο που κλυδωνίζει την κυβέρνησή του και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση.
Δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό, βέβαια από τον ίδιο. Θυμίζουμε ότι και όταν περνούσαν από τη Βουλή τα φορολογικά πρόστιμα, δεν ντράπηκε να υποστηρίξει (στη Μαρία Σπυράκη του MEGA τυχαία!) ότι δεν γνώριζε τίποτα. Ότι τότε το μάθαινε.
Ακόμη και όταν τον ρώτησαν γιατί το έπαιζε αντιμνημονιακός (στη κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει με τη Μέρκελ), εκείνος είχε απαντήσει «ουδείς αναμάρτητος». ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ; Περίπου δηλαδή. «Δεν ήξερα, έκανα μια μαλακία». Αυτόν έχουμε Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Που, όταν στήνεται στον τοίχο, τα ρίχνει στην άγνοια, στην αφέλειά του και στην καλύτερη περίπτωση στον Γενικό του Γραμματέα!

Γιατί ούτε αυτό (το να τα ρίχνεις στους γραμματείς σου) είναι νέο φρούτο. Παμπάλαιο είναι, όσο παμπάλαιης κοπής είναι και η κυβέρνηση που διοικεί την Ελλάδα και τη σπρώχνει στο γκρεμό. Εξακολουθούν τα ίδια κόλπα. Θέλουν να συνεχίσουν την ίδια καριέρα.
Η απάντηση της εφημερίδας μας στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, είναι απλή και σαφής:
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ. Η απάντησή σου δεν είναι ικανοποιητική. Γιατί, «αν είναι έτσι», όπως λες, δεν είναι αρκετή η αποπομπή του Μπαλτάκου, που ήταν το δεξί σου χέρι και προσωπική σου επιλογή και Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησής σου ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ!
«Αν είναι έτσι», όπως λες, ισχύουν και τα ακόλουθα:

Αφιερωμένο στον Σαμαρά 1
Πήρες και έβριζες του υπουργούς σου, στις 2 Οκτωβρίου 2013, επειδή οι ανακριτές άφησαν ελεύθερους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μα, για να παίρνεις και να βρίζεις τους υπουργούς σου για μια απόφαση της Δικαιοσύνης, σημαίνει ότι είχες τη διαβεβαίωση από τους υπουργούς σου ότι θα μπουν φυλακή! Ότι η απόφαση θα είναι άλλη. Αλλιώς δεν θα τους έλεγες: «Με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά; Ξεφτιλίστηκα»!
Για να τους επιτίθεσαι μ' αυτές τις φράσεις σημαίνει δύο πράγματα:
Σε κορόιδεψαν ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ.
Ή
Σε κορόιδεψαν ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!
Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη (είτε με εσένα ως ηθικό αυτουργό είτε ως άμεσο συνεργό). Σε κάθε περίπτωση έχουμε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
Και νομίζεις ότι «αν είναι έτσι», θα ξεφορτωθείς τον Μπαλτάκο και τελείωσε;


Αφιερωμένο στον Σαμαρά 2
Στην περίπτωση της προφυλάκισης των πρώτων στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός τους, Μιχαλολιάκος, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση! Από ποιους; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ! Ο Μπαλτάκος, το δεξί σου χέρι, η προσωπική σου επιλογή, ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησής σου ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!
Αν δεν το ήξερε στα σίγουρα, τότε στην προτροπή του Κασιδιάρη να πάει να τα καταγγείλει όλα αυτά στον εισαγγελέα, εκείνος θα απαντούσε ότι δεν μπορεί να το αποδείξει αυτό και ότι δεν έχει στοιχεία. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ. ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ
ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Ο άνθρωπος που σε ξέρει όσο κανείς και συνεργάζεται καθημερινά και απολύτως στενά μαζί σου, ΟΜΟΛΟΓΕΙ:
Μπαλτάκος: Μα, αν το κάνω αυτό τώρα, θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα τη βάλει στο αρχείο.
Κασιδιάρης: Λες, ε;
Μπαλτάκος: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιόν εισαγγελέα θα πάω;
Οπότε, Αντώνη Σαμαρά, εδώ έχουμε την ξεκάθαρη ομολογία από το δεξί σου χέρι ότι με εσένα στην εξουσία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!
Και νομίζεις ότι «αν είναι έτσι», θα ξεφορτωθείς τον Μπαλτάκο και τελείωσε;
Αναφορικά, δε, με την απάντηση Μπαλτάκου ότι όσα λέει, τα λέει μόνο και μόνο για να αποφύγει τον πιεστικό βουλευτή Κασιδιάρη, ένα μόνο σχόλιο έχουμε να κάνουμε.

Επειδή έχουμε μεγάλη εμπειρία από ανθρώπους που καταγράφηκαν στην κρυφή κάμερα (και μετά οδηγήθηκαν στα δικαστήρια), γνωρίζουμε ότι κατά μια περίεργη σύμπτωση όλοι αυτοί που στην κρυφή ομολογούν τα απίστευτα σκάνδαλα, στο δικαστήριο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ υποστηρίζουν ότι ΦΥΣΙΚΑ δεν τα εννοούσαν. Είτε ήθελαν να "αποφύγουν" τον συνομιλητή τους είτε τα έλεγαν επίτηδες για να δουν αν τους γράφουν! Και επειδή τα έχουμε ακούσει κατά κόρον στα δικαστήρια, απλά γελάσαμε όταν ακούσαμε και τον κ. Μπαλτάκο να υποστηρίζει τα ίδια για να σώσει το αφεντικό του! Ετσι δικαιολογούνται όλοι, λίγο πριν καταδικαστούν...

Τα ίδια και τα ίδια. Απαράλλακτα. Σκανδαλώδη. Πραξικοπηματικά.

Επειδή είναι απολαυστικό, να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μπαλτάκος είναι το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησής του και προσωπική του επιλογή.

 toxwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου