Powered By Blogger

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Τ. Μπαλτάκος εκβίαζε τη ΧΑ με προφυλακίσεις, λέει ο Παναγούλης


«Στοιχεία» και δικές του «πληροφορίες» επικαλέστηκε ο κ. Στάθης Παναγούλης στην Βουλή προκειμένου να αποκαλύψει το πραγματικό - όπως είπε - «σχέδιο Μπαλτάκου».
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αποκάλυψε» πως: «ο κ. Μπαλτάκος είχε καθημερινές επαφές με βουλευτές και στελέχη ΧΑ και στο γραφείο του εδώ στη Βουλή και αλλού. Εκβίαζε την ΧΑ με προφυλακίσεις».
 
Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του ο βουλευτής και τα ανέφερε σε επιτροπή της Βουλή: «ο κ. Μπαλτάκος είπε στην Χ.Α.: «ελάτε να τα βρούμε γιατί θα σας προφυλακίσω και τους υπόλοιπους εκτός αν βοηθήσετε να μην έρθει πρώτη δύναμη στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Εφόσον βοηθήσετε, μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν και οι υπόλοιποι…» και συνέχισε λέγοντας «τους είχε υποσχεθεί ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η ΧΑ υποψήφιο στους νομούς Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κορίνθου και Μεσσηνίας.
 
Σας θυμίζω ότι ο βουλευτής της ΧΑ Στάθης Μπούκουρας δεν πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά στο Ναύπλιο για να τον ψήσουν όπως και έγινε και αποφυλακίστηκε».
 
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, παρά τα λεγόμενα του κ. Παπαγούλη, πως ο κ. Μπούκουρας παραμένει προφυλακισμένος και δεν έχει αποφυλακιστεί!
 
Πέραν αυτού, ο κ. Παναγούλης είπε ότι υπήρχε συγκεκριμένο επιτελείο: «επικεφαλής ήταν ο κ. Μπαλτάκος και μέλη του ο Δένδιας, ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης που προέρχονταν από τον ακροδεξιό φασιστικό χώρο και με άλλα στελέχη της ΝΔ που ήταν παλαιότερα συναγωνιστές με ΧΑ και σχεδίαζαν το πώς να πάρουν ψήφους από την ΧΑ.
 
Αυτό γιατί ο Σαμαράς θεωρεί την ΧΑ ως υπεύθυνη που προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό μας βάζει σε βαθιά ανησυχία για την Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό».
 
Όλα αυτά τα είπε κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις ευρωεκλογές. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε ακόμα μια
καταγγελία του κ. Παναγούλη σύμφωνα με την οποία «η παράγραφος 4 του αρ. 19 είναι φωτογραφική για συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού».
 
Όταν οι υπόλοιποι βουλευτές τον κάλεσαν να εξηγήσει τι και ποιόν εννοεί γύρισε στον κ. Θανάση Πετράκο, βουλευτή Σύριζα εκ Μεσσηνίας και τον ρώτησε: «Ποιος είναι ρε! Πες μου και θα τους το πω εγώ!».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου