Powered By Blogger

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Αντιδράσεις για τη Σαμπιχά και στον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε τα...χατήρια Ζεϊμπέκ και Σιδηρόπουλου!


Δεν καταλαγιάζει η κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το άκομψο, περίεργο, αν όχι και ύποπτο «κόψιμο» της ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, έπειτα από αντιδράσεις των μουσουλμάνων τουρκικής καταγωγής της Θράκης.
Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης, μίλησε για «κακούς χειρισμούς» και ουσιαστικά επέρριψε την ευθύνη για την αρνητική τροπή στην εξέλιξη του θέματος στο γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα.
Ο κ. Αρβανίτης τόνισε ότι το κόμμα όφειλε να συνεκτιμήσει από την αρχή και πριν πάρει την απόφαση για την υποψηφιότητα της κυρίας Σαμπιχά, τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
Σημείωσε μάλιστα ότι οι επιλογές δεν μπορεί να γίνονται «από πάνω», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι κακώς προέκυψε συνολικά το θέμα, σημειώνοντας «δεν θα κάνουμε τη χώρα άνω-κάτω, επειδή το ζητάει το τουρκικό προξενείο»!
Επισημαίνεται οτι αυτοί που "πανηγυρίζουν" στη Ξάνθη περισσότερο απο τον καθένα για τον "αποκλεισμό" της Σαμπιχά απο το ψηφοδέλτιο του  ΣΥΡΙΖΑ είναι το "δίδυμο" Σιδηρόπουλος και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, την ώρα που το ακροδεξιό DEB μάλιστα κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές και αναμένεται να πάρει φυσικά και την...."μερίδα" του λέοντος των μειονοτικών ψήφων,.ζημιώνοντας πολιτικά και τον ΣΥΡΙΖΑ που με την Σαμπιχά είχε τουλάχιστον ένα συν να έχει μαζί τους ένα σημαντικό κομμάτι απο τους Έλληνες μουσουλμάνους ΡΟΜΑ... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου