Powered By Blogger

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Η Παγκόσμια Ολιγαρχία και η Ψωροκώσταινα

Οι «Αθέατοι», τράβηξαν χειρόφρενο στους «εκλεγμένους», διότι οι πολιτικοί είναι υφιστάμενοι των τεχνοκρατιών της Οικονομίας, οι οποίοι εκτελούν τις εντολές των «ΑΝΩΘΕΝ ΑΘΕΑΤΩΝ». Των «Επάνω», που λένε και οι ευρω-Αριστεροί του Alexis, διότι κάτω, (Υπό) είμαστε όλοι. Από τη Δωροθέα μέχρι τον άνεργο.

Η «πολιτική» υπακούει στις διαταγές των «ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ» περί αποδοτικότητας και για αυτό και η δυστοκία με την κυβέρνηση των Αριστερών, που θέλουν «πολιτική λύση» με σεβασμό των «κανόνων της δημοκρατίας». Δεν υπάρχει λαϊκή Κυριαρχία, δεν υπάρχει Δημοκρατία, αλλά μόνο οι «Ερπύστριες» των «ΑΝΩΘΕΝ ΑΘΕΑΤΩΝ και Αφορολόγητων».
Η Παγκόσμια χρηματοπιστωτική Χούντα που δίνει εντολές και τελεσίγραφα.

Οι «ετερόφωτοι» αρχηγοί Κρατών και κυβερνήσεων, δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν. Και μετα την εντολή από τους «Πάνω» η σιδηρά Καγκελάριος μαζεύτηκε .
«Εάν δεν υπάρξει προεργασία, η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα». «Η Σύνοδος της Δευτέρας μπορεί να λάβει αποφάσεις, και να επικυρώσει μόνο τη συμφωνία της Ελλάδας με την Τρόικα. (ΔΝΤ-ΕΚΤ βασικά, άντε και Κομισιόν). Την ανάγκη να προηγηθεί η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και της τρόικας είχε υπογραμμίσει το μεσημέρι και ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Έτσι και ο Ντόναλντ κάλεσε για να συμμετάσχουν στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των χωρών της Ευρωζώνης στον πρόεδρο του Ουρογκρούπ , την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου