Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Άρχισαν τα όργανα - Βουλευτές απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις απο τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνσησης περί μεθόδευσης της Δικαιοσύνης ως προς το θέμα της Χρυσής Αυγής αρχίσαν και οι πρώτες αντιδράσεις απο κυβερνητικούς βουλευτές.
Πιο συγκεκριμένα...

όχι είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλατζής στην άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση. Μάλιστα όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τους λόγους της διαφοροποίησής του είπε ότι δεν τον έπεισε η δικογραφία!

Παρών ψήφισε ο Δημήτρης Κυριαζίδης και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Νικήτας Κακλαμάνης όπως και οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ Πάρις Μουτσινάς και Μίμης Ανδρουλάκης.

Διαφοροποιήσεις και για το Νίκο Κούζηλο όπου ο βουλευτής της ΝΔ Κουτσογιαννακόπουλος επέλεξε να ρίξει λευκό, ενώ παρών ψήφισαν οι κύριοι Μουτσινάς και Ανδρουλάκης.

Υπενθυμίζεται ότι την Χρυσή Αυγή στήριξαν ψηφίζοντας παρών και ο Βύρων Πολύδωρας με τους κυρίους Κουράκο και Σταυρογιάννη.

Παρών ψήφισαν όπως είχαν ανακοινώσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με το επιχείρημα ότι πρέπει να ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολιτικό τρόπο.
tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου