Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Προβοκάτσιες ο Ερντογάν, σκευωρίες ο Σαμαράς

Τελικά, το Αιγαίο μπορεί να χωρίζει δύο λαούς, αλλά ενώνει σάπιους και επικίνδυνους πολιτικούς. Κι αυτό το συμπέρασμα εξάγεται πανεύκολα μετά την προβοκάτσια εις βάρος της Συρίας που συζητούσε ο Ερντογάν με τους έμπιστούς του για να ξεκινήσει έναν πόλεμο και να κερδίσει τις τουρκικές εκλογές και την αποκάλυψη της προβοκάτσιας του Σαμαρά απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις προφυλακίσεις των μελών της, για να κλέψει ψήφους και να σταθεροποιηθεί – ισχυροποιηθεί απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Βρώμα και δυσωδία. Άνθρωποι επικίνδυνοι για όσους βρίσκονται γύρω τους τις χώρες που κυβερνούν, αλλά και την ίδια την Δημοκρατία.
Άνθρωποι χωρίς φραγμούς που είναι ικανοί για όλα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την λάθρα παραμονή τους στην εξουσία που βιάζουν καθημερινά.

Βίοι παράλληλοι; Η ιστορία θα το δείξει. Πάντως, το σίγουρο είναι πως τόσο ο Ερντογάν όσο και ο Σαμαράς πολύ σύντομα θα εύχονται να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποφύγουν την οργή των πολιτών.

Κι αυτό, επειδή «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»… (αν και στην περίπτωση Ερντογάν έχει υπάρξει μία καθυστέρηση). Και ο Σαμαράς θα ανοίξει την πόρτα της κόλασης για όλο το σάπιο, το διεφθαρμένο και το προδοτικό πολιτικό σύστημα που κατέκλεψε, που ξεπούλησε και που πρόδωσε μία ολόκληρη χώρα.

Αναγνώστης
 
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου