Powered By Blogger

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο Σταύρος Καρκαλέτσης υποψήφιος στην Εύβοια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

 
O Σταύρος Καρκαλέτσης, από την ομάδα των βασικών συντακτών στο Defencenet και στη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής στην Εύβοια, με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα βασικά σημεία της εθνικής προσφοράς του αρθρογράφου μας, μέσα από μια θυελλώδη πορεία που είχε πάντα ως σημείο αναφοράς τα εθνικά μας θέματα και την προάσπισή τους.
Ο Σταύρος Καρκαλέτσης είναι πτυχιούχος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη σύγχρονη ιστορία, συγκεκριμένα στο κυπριακό και στα ελληνοτουρκικά. Ζώντας επί μακρόν σε ακριτικά σημεία του Ελληνισμού (Κύπρος, Ρόδος, Θράκη), μελέτησε σε βάθος και εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα ασφαλείας Ελλάδος και Κύπρου, σε συνάρτηση με τον τουρκικό αναθεωρητισμό.
Ο Σταύρος Καρκαλέτσης εντάχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο παγκύπριο αντικατοχικό κίνημα και αγωνίστηκε στα πρόσω, μέσα από την "Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών για το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν'', πλάι στον Τάσο Παπαδόπουλο. Ειδικεύεται σε θέματα κυπριακής άμυνας και ασφάλειας, και είναι εκείνος που το 1996 εισήγαγε το δόγμα του ΕΑΧ (ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδος-Κύπρου) σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο, στην ελληνική βιβλιογραφία.
Έως σήμερα έχει να παρουσιάσει 280 τηλεοπτικές παρουσίες σε Ελλάδα και Κύπρο, 290 δημοσιευμένα άρθρα και 16 εκδοθέντα βιβλία, το τελευταίο τον παρελθόντα Οκτώβριο, με την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (είναι το βιβλίο "Προς αναζήτηση ενός Εθνικού Στρατηγικού Δόγματος για τον Ελληνισμό'').
Από τον Ιανουάριο του 2010 προεδρεύει του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α  (www.elkeda.gr). Την ίδια περίοδο, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του ΚΕΑ (Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης) στην Κύπρο, το οποίο ΚΕΑ τον Οκτώβριο του 2012 χαρακτηρίστηκε από το ψευδοκράτος ''τρομοκρατική οργάνωση'', πλάι στο PKK!
Τον Μάιο του 2014, κατερχόμενος ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ, ο Σταύρος Καρκαλέτσης δέχθηκε μαζική επίθεση από τον τουρκικό τύπο, με χαρακτηριστικούς τίτλους του τύπου  ''φανατικός Έλληνας (fanatik Yunanli) υποψήφιος ευρωβουλευτής''. Τα έγκυρα ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' έγραψαν τότε χρακτηριστικά, πως ο Καρκαλέτσης θα ήταν ο τελευταίος Έλληνας που θα επιθυμούσαν να δουν στο Ευρωκοινοβούλιο οι Τούρκοι!
Στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, κατέρχεται στην Εύβοια με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ζητά την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών. Με την υπόσχεση πως, μέσα από τη Βουλή, θα τα δώσει όλα υπέρ των εθνικών μας δικαίων, υπέρ των εθνικών ιδεών, υπέρ της πατρίδας μας....
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου