Powered By Blogger

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

            Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης και διεξάγωνται σε συνθήκες πόλωσης. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την ψήφο μας για να μας κυβερνήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα ζητούν τα πιο πολλά την τρίτη θέση και να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.
            Θέλει τόλμη να ψηφίσεις αντιμνημονιακά γιατί δεν είναι μια απλή εκλογή δίχως δέσμευση για το μέλλον μας.Ενώ η ψήφος στα μνημονιακά κόμματα είναι μια ψήφος αποδοχής εκβιαστικών διλημμάτων από διεφθαρμένους πολιτικούς φορείς.
              Η ΝΔ μετα τα Ζάππειο 1,2,3.. έγινε το πιο μνημονιακό κόμμα και έφερε ΕΝΦΙΑ και δυστυχία στους έλληνες δίχως προοπτική για το αύριο.
               Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολιτικό κόμμα που προσπαθεί να επιβιώσει ζητώντας ψήφο από ηλικιωμένους και εκβιάζοντας για να είναι εταίρος σταθερότητας, μια σταθερότητας που μας στέλνει πιο βαθιά στην ύφεση.Είναι ίσως το πιο διεφθαρμένο κόμμα από όλα τα άλλα.
              Η Δημοκρατική Αριστερά - Οικολόγοι  είναι ένα μόρφωμα που ο πρώτος εταίρος απέτυχε στην συγκυβέρνηση με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ παίρνωντας θέσεις για να ικανοποιήσει όλους και τελικά να δυσαρεστεί όλους ,κρυφομνημονικό εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του.Οι πράσινοι απέτυχαν στις ευρωεκλογές και τους έχει απορρίψει το εκλογικό σώμα.
             Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι το καινούριο κόμμα του ανεκδιήγητου Γιώργου Παπανδρέου που μας έφερε στο πρώτο μνημόνιο με "τα λεφτά υπάρχουν" και με το δημοψήφισμα που παίκτηκαν μυθώδη ποσά στα χρηματιστήρια για να καταλήξει την  Ελλάδα σε δυσχερή θέση και ο ίδιος εκθρονισμένος, τώρα προσπαθεί να πάρει ψήφο από ηλικιωμένους και βολεμένους.
              Ο ΛΑΟΣ είναι ένα τηλεπτώμα που επιβιώνει με την ύπαρξη του τηλεοπτικού σταθμού του Καρατζαφέρη που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο.Εξαπάτησε πολλούς πατριώτες αλλά όχι για πολύ.
               Το ΠΟΤΑΜΙ είναι ένα παροιμιώδης μόρφωμα το οποίο θέλει να σχηματίσει κυβέρνηση με τον οποιονδήποτε,δεν έχει ξεκάθαρη θέση για το το οτιδήποτε και εκφράζει τα μεγάλα συμφέροντα που θέλουν να έχουν ένα κατασκεύασμα για όσους δεν ικανοποιούνται από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό.Δεν έχει ψηφίσει μνημόνια αλλά δεν έχει σε τίποτα να ψηφίσει ακόμα χειρότερα.
              Οι παραπάνω αυτοί  πρέπει να καταψηφιστούν οπότε ΜΑΥΡΟ.
    
              Το θέμα είναι όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει, δεν έχει την θέληση να μας οδηγήσει εκτός μνημονίων, δεν έχει τα στελέχη για την διαπραγμάτευση για το ευρώ και το εθνικό νόμισμα ενώ στελέχη του είναι εθνομηδενιστές παρότι για ψήφους προσπαθούν να δείξουν άλλο προφιλ.
             Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απέτυχαν να γίνει ο δεύτερος αντιμνημονιακός πόλος δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του απεχώρησαν με διάφορες δικαιολογίες και δεν δίνει αίσθηση φερεγγυότητας.
           
               Με περίσκεψη θα πάνε στις κάλπες οι Έλληνες και ας ψηφίσουν το καλύτερο για το τόπο και το λαό.Το καθαρό μυαλό με όσα έχουν γίνει είναι ζητούμενο, γι' αυτό ας είμαστε έτοιμοι για κάθε
ενδεχόμενο ακόμα και να διαψεύσουν τις προσδοκίες μας οι επιλογές μας,






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου