Powered By Blogger

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ PANAMA PAPERS: «Μας τρέμουν γι αυτό μας πολεμάνε» (βίντεο)

_89125301_putingrab
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε αυτοπροσώπως σαφή και κατηγορηματική απάντηση σχετικά με την εμπλοκή του ή μη στο σκάνδαλο Panama Papers. Ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε τα σενάρια που τον θέλουν να σχετίζεται με αθέμιτες οικονομικές δραστηριότητες, καθώς το όνομά του δεν βρίσκεται πουθενά μέσα στα «καυτά» έγγραφα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.
Μιλώντας ζωντανά στη ρωσική τηλεόραση δήλωσε: «Οι δυτικοί αντίπαλοί μας φοβούνται λόγω της ενότητας και της αλληλεγγύης του Ρωσικού Έθνους. Και γι αυτό προσπαθούν να μας γκρεμίσουν από μέσα, για να μας κάνουν να πειθαρχήσουμε! Βρήκαν μερικούς από τους φίλους μου και τους γνωστούς μου, άρπαξαν κάτι από δω και κάτι από κει, και τα ένωσαν όλα μαζί»
Κύριος κατηγορούμενος της υπόθεσης, είναι ο τσελίστας και νονός της κόρης του Πούτιν, Σεργκέι Ροντούλγκιν, ο οποίος φέρεται να δραστηριοποιείται σε δύο offshore εταιρείες. Ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος σε εκείνον τόνισε πως έχει ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του σε μουσικά όργανα και σε δωρεές σε κρατικά ιδρύματα, εξάροντας μάλιστα το έργο του.


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου