Powered By Blogger

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Γερμανίδα καθηγήτρια απαίτησε από Ελληνίδα μαθήτρια με στόμφο να βγάλει αμέσως την μπλούζα της επειδή εκθείαζε την Ελλάδα!

«ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ»!του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Γερμανίδα δασκάλα έγινε έξαλλη με Ελληνίδα μαθήτρια απο την Κρήτη και μπροστά στους συμμαθητές της άρχιζε να της φωνάζει και να απαιτεί να βγάλει την μπλούζα που φορούσε επειδή αναγραφόνταν πάνω της ένα σύνθημα που αναδείκνυε το μεγαλείο της Ελλάδας και της δυνατότητας της χώρας να προσφέρει πνευματική και ψυχική ίαση σε οποιονδήποτε την επισκεφθεί!
Σύμφωνα με το Cretalive, και τον Κώστα Μπογδανίδη η ομογενής μαθήτρια με καταγωγή από την Κρήτη πήγε στο (γερμανικό) σχολείο της φορώντας γεμάτη καμάρι τη μπλούζα που της είχε χαρίσει ο θείος της, στην οποία αναγραφόταν: «Δεν χρειάζομαι θεραπεία, πρέπει απλώς να πάω στην Έλλαδα…»!
Το μήνυμα της μπλούζας ήταν πολύ έξυπνο ωστόσο, για τη δασκάλα ήταν εξοργιστικό. Φωνάζοντάς την της είπε να μην ξαναφορέσει αυτό το ρούχο.
Κι όταν το κορίτσι τη ρώτησε το λόγο που της ζήτησε κάτι τέτοιο, η απάντηση ήταν το λιγότερο προβληματική: «Γιατί έτσι είναι σαν να δείχνει ότι η Γερμανία είναι χάλια!»
Έγινε σούσουρο στο σχολείο, η μαθήτρια το μετέφερε στην μητέρα της και χάριν στη δική της ψυχραιμία , αλλά και της διευθύντριας του Σχολείου που παρενέβη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Επήλθε ηρεμία, αλλά το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό στην περιοχή....
 
Η μητέρα της μικρής με την οποία συνομίλησε το cretalive ήταν εξοργισμένη επίσης με τη δασκάλα, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Προφανείς οι λόγοι...
 
Αυτό που καταδεικνύει το γεγονός όμως είναι ανησυχητικό.
 
Πολλοί πιστεύουν ότι την Ελλάδα με τα Μνημόνια την "ρημάζουν" οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δεν είναι όμως αυτή ολόκληρη η αλήθεια. Οι πολίτες των χωρών αυτών είναι αρνητικά διακείμενοι ως προς την χώρα μας λόγω του κατά πολύ πιο ευχάριστου τρόπου ζωής μας και ότι παρά το γεγονός της εργασίας όλων σαν είλωτες (οι Έλληνες δουλέυουν περισσότερο απ'ολους στην Ευρώπη) πάντα καταφέρνουν να "χαλαρώνουν" και έχουν την δυνατότητα για πολλούς μήνες τον χρόνο να διασκεδάζουν σε εξωτικές παραλίες και τοπία που γιατρεύουν το οποιοδήποτε ψυχολογικό πρόβλημα.
 
Η μόνιμη ατάκα της πλειοψηφίας των Ευρωπαίων πολιτών είναι ότι μας "πληρώνουν για να καθόμαστε" με αρκετή δόση κακίας. Μια φράση η οποία είναι εξ'ολοκλήρου ψευδής.Ούτε καθόμαστε και ούτε μας πληρώνουν. Μας δανείζουν και τα επιστρέφουμε διπλά και τριπλά. Τουναντίον λοιπόν αυτοί κάθονται και εμείς τους πληρώνουμε αλλά ακόμα και έτσι πάλι μας ζηλεύουν.









pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου