Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΟΚ: «Μυρτώ, είμαστε μαζί σου»

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στέκεται στο δίπλα στην 19χρονη Μυρτώ. ΠΑΟΚ: «Μυρτώ, είμαστε μαζί σου»Αξιέπαινη κίνηση από τον ΠΑΟΚ. 

Η αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά», η οποία βρίσκεται στη Λάρισα για την εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική της Super League, επισκέφτηκε τη Μυρτώ που παλεύει καθημερινά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 
«Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 

Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά. 
Μυρτώ είμαστε μαζί σου...». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου