Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ» ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΤΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ «ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ»! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ!

TOYRKIA APOBASI

Οι Τούρκοι αποδεικνύουν ότι διαθέτουν συγκεκριμένο πλάνο και κλιμακώνουν βαθμηδόν τις κινήσεις τους , μέχρι να κάνουν ¨γιουρούσι» σε κάποιο νησί μας . Πριν λίγα 24ωρα πραγματοποίησαν πρόβα τζενεράλε απόβασης σε ελληνικό νησί.
Από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε αποβατική άσκηση  της αμφίβιας Ταξιαρχίας καταδρομών με την συμμετοχή εναέριων μέσων στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου της Σμύρνης.
11-2-700x525
Οι αποβατικές ασκήσεις είναι ο συνηθισμένος και πάγιος τρόπος στο οποίο ασκούνται οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο Αιγαίο.
12-1-700x525
Oι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν από μέρος της αμφίβιας Ταξιαρχίας Καταδρομών και της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας ενώ συμμετείχε και τμήμα δυνάμεων πεζοναυτών  της  4ης στρατιάς του Αιγαίου από κοινού.
8-1-700x525
Οι Τούρκοι επιμελώς εδώ και 25 ημέρες πανηγυρίζουν  στο εσωτερικό τους , το οποίο παρακολουθεί συνέχεια συλλήψεις μελών της οργάνωσης FETO, και κηδείες Τούρκων στρατιωτών από την Συρία , ότι απαγορεύεται πλέον στους Έλληνες η διέλευση και μόνο ταχύπλοων σκαφών του λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή του ΝΑ Αιγαίου .
7-1-700x525
Οι προκλήσεις της Άγκυρας δεν είναι σημερινές και δεν αφορούν προβλήματα τα οποία είναι λίγο μόνο χρόνων, αλλά πρόκειται για μακροχρόνιους σχεδιασμούς εναντίον της Ελλάδος  οι οποίοι «υλοποιούνται» δοθείσης ευκαιρίας.
Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες η Άγκυρα εκτιμά ότι είναι η κατάλληλη ώρα να «κτυπήσει» την Ελλάδα.
6-1-700x525
Σε χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Ημέρες 1996 αλλά αυτή τη φορά θα τους «γαζώσουμε»: Οι Τούρκοι θα προβούν στο απονενοημένο στα Ίμια – Aναπτύχθηκαν καταδρομείς στα παρακείμενα νησάκια), αναφέρουμε ότι η ελληνική στρατιωτική ηγεσία με πλήρη νηφαλιότητα και επαγγελματισμό έχει δώσει «τις κατάλληλες οδηγίες » σε όλα τα κλιμάκια από τον τοπικό διοικητή στην Κω μέχρι τις δυνάμεις των καταδρομών οι οποίες θα  συνδράμουν με την παρουσία τους στα παρακείμενα νησιά,  στα οποία  « έχουν μετακινηθεί» με όλα τα μέσα τους για να είναι έτοιμες να επέμβουν.
5-1-1-700x525
Έλληνες καταδρομείς έχουν αναπτυχθεί  σε συγκεκριμένους βράχους στο Αιγαίο και έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές, για αυτό υπάρχει καμιά αμφιβολία.
Η ουσία όμως είναι,  και αυτό θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό, ότι το «σχέδιο» κατάληψης μικρονήσου ή μεγάλης βραχονησίδας από την Τουρκία είναι ήδη σε εξέλιξη, αρχής γενομένης της 29 Δεκεμβρίου και της πρώτης αιφνιδιαστικής παρουσίας σύσσωμης της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας στις βραχονησίδες Ίμια.
3-4-700x525
Η εντολή που έχουν λάβει οι Τούρκοι «πασάδες» είναι η υλοποίηση σχεδίου κατάληψης ελληνικής νήσου , η οποία θα προσδώσει νομικό έρεισμα για την διεκδίκηση δεκάδων άλλων στο Αιγαίο πέλαγος.


Άλλωστε οι «γείτονες» δεν αποδέχθηκαν ποτέ ότι είναι ελληνικά τουλάχιστον 18 νησιά , από την εποχή εισόδου Ελλάδος και Τουρκίας στο ΝΑΤΟ το 1952.  Γεγονός που αποκρύφτηκε επιμελώς  από μια σειρά ελληνικών κυβερνήσεων .
1-700x525
Οι Τούρκοι πιστοί στα κελεύσματα της δικής τους αιματοβαμμένης ιστορίας  θα έρθουν να διεκδικήσουν αυτά που νομίζουν αυτοί ότι τους ανήκουν …και θα αντιμετωπίσουν τον πλήρη και ολοκληρωτικό αφανισμό τους.

pentapostagma.gr
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου