Powered By Blogger

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

            Η ώρα της κάλπης έφτασε και ο χρόνος τελειώνει. Το χθες παλεύει να γαντζωθεί στην εξουσία με κάθε μέσο.Καταστράφηκε μια γενιά και δεν έχει υπάρξει ακόμα αντίδραση από τον κόσμο. Πιστεύουν ότι δεν έχει έρθει η σειρά του και θα ξεφύγει από την καταστροφή που έπαθε ο διπλανός του. Για πόσο ακόμα;Καθε μέρα καταστρέφεται μια οικογένεια,ξενιτεύει ένας νέος, αναβάλει τον γάμο ένα ζευγάρι.Ως σύνολο, ως λαός, ως έθνος Ελλήνων καταστρεφόμαστε. Μας απειλούν τα ΜΜΕ ότι κάθε άλλη λύση οδηγεί στην καταστροφή. Να ψηφίσουμε και πάλι τους υπαίτιους της δυστυχίας μας ζητούν. Δυστυχώς όπως η κρίση δεν επηρέασε ομοιόμορφα όλους τους Έλληνες οικονομικά, δεν επηρέασε και στις πολιτικές προτιμήσεις ομοιόμορφα και ηλικιακά. Οι ηλικιωμένοι 65+ δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον δικομματισμό! Αλλιώς ψηφίζουν οι νέοι, αλλιώς οι μεσήλικες αλλιώς οι ηλικιωμένοι!Σαν να ζουν σε διαφορετικές χώρες.
               Η τρομοκρατία των ΜΜΕ επηρεάζει τους 65+, πέραν ότι γαλουχήθηκαν 40 χρόνια με το διεφθαρμένο , χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Το θέμα είναι τι θέλουν οι νέοι: να τολμήσουν στο αβέβαιο μέλλον ή στη βέβαια καταστροφή του τωρινού πολιτικού κατεστημένου; Δίχως τόλμη δεν υπάρχει ελευθερία και δίχως ελευθερία δεν υπάρχει ούτε δημιουργία ούτε και προκοπή.
             Ας τολμήσουν οι νέοι και ας καταψηφίσουν το πολιτικό κατεστημένο με όποιο τρόπο μπορούν και να γίνουν ο φάρος που θα χαράξει πορεία για όλες τις ηλικίες!!!
            Η στιγμή της ψηφοφορίας είναι η μόνη δυναμή σου!!!
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου