Powered By Blogger

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Νέα επίθεση του τουρκικού Τύπου κατά του Σταύρου Καρκαλέτση


Νέες  επιθέσεις των Τούρκων έρχονται στο φως κατά του Σταύρου Καρκαλέτση, υποψήφιου ευρωβουλευτή με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Diyalog'' (Διάλογος), "φανατικός Έλληνας κατέρχεται υποψήφιος με το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες  για την Ευρωβουλή''.
Στο σχετικό δημοσίευμα (http://www.diyaloggazetesi.com/guney/turk-dusmani-h5176.html), ο Σταύρος Καρκαλέτσης , λόγω των γνωστών δηλώσεών του περί ελληνικότητας της Κύπρου, στοχοποιείται ευθέως για μια ακόμη φορά, αφού η τουρκική εφημερίδα γνωστοποιεί στο κοινό της, ανάμεσα στα άλλα, πως ''ο Σταύρος Καρκαλέτσης είναι μόνιμος κάτοικος στην Λάρνακα''.
Εμείς δηλώνουμε για μια ακόμη φορά υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας, πόσο μάλλον για τον Σταύρο Καρκαλέτση, βασικό αρθρογράφο στη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και στο Defencenet.gr.
Και για όσους σκέφτονται και λειτουργούν πατριωτικά, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις, εκτιμούμε πως ο Σταύρος Καρκαλέτσης είναι η πλέον δυναμική, και πραγματικά πατριωτική επιλογή για την Ευρωβουλή. Διότι είμαστε σίγουροι πως εκεί θα πράξει αυτό που πρέπει, υπερασπίζοντας Ελλάδα, Κύπρο και τα εθνικά μας δίκαια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου