Powered By Blogger

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΑΣ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

panas5

Ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς είναι ο μοναδικός Έλληνας ερευνητής που προσέγγισε με μαθηματική συνέπεια αποτελέσματα σε τέσσερις διαφορετικές δημοσκοπικές έρευνες. Ρισκάροντας την επιστημονική του αξιοπιστία και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ την δημοσιογραφική του οντότητα και συνέπεια απέναντι στον κόσμο, αποτύπωσε στα όρια του στατιστικού λάθους(και μερικές φορές και πέραν του στατιστικού λάθους), την έκβαση της εκλόγικής μάχης σε Δήμο Αθηναίων, Περιστέρι, Περιφέρεια Αττικής και Πειραιά.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τη συνεργασία που είχε από τον Μάιο του 2012 με τον επιστήμονα, είχε διαγνώσει ότι ο καθηγητής ακολουθεί όχι δικές του ανεξερεύνητες μεθόδους αλλά τις παραδεκτές παγκοσμίως ερευνητικές πρακτικές, με αντικειμενικότητα, αξιοπιστία και πάνω απ’ολα ανεξαρτησία από τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις αυτές δεν ήταν μισθωμένες και δεν υπάγονταν σε εντολές από κομματικά ή πολιτικά γραφεία.
Σήμερα, Δευτέρα των αποτελεσμάτων, ο κόσμος πρέπει να πληροφορηθεί(και να παραδεχτεί)ότι ο πανεπιστημιακός Επαμεινώνδας Πανάς είναι ο μεγάλος νικητής των αριθμών. Και οι μεγάλες δημοσκοπικές εταιρείες οι μοναδικές χαμένες, ηττημένες αλλά και αναξιόπιστες, γεγονός που είχαμε επισημάνει εδώ και έναν χρόνο περίπου, κινδυνεύοντας να χαρακτηριστούμε εμπαθείς.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι είχε δώσει ο καθηγητής:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

panas-perifereia1


ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

panas-peristeri


ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ

panas-peiraias1


ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


panas-dimos-athinaion

@@@@Στο Δήμο Αθηναίων ο καθηγητής Πανάς πέφτει έξω ΜΟΝΟΝ στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Κι αυτό γιατί ο υποψήφιος της ΝΔ με απίστευτη υπερπροβολή σε συγκεκριμένα ΜΜΕ (έχει δώσει πολύ μεγάλο όγκο διαφημιστικών σποτ τις τελευταίες πέντε μέρες πριν από την πρώτη Κυριακή, κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για το που βρέθηκαν κι από που μπορεί να προήλθαν τα ποσά που θα πληρωθούν)και με συγκεκριμένες μεθοδεύσεις κατάφερε να κερδίσει 4-5 μονάδες συσπειρώνοντας τις τελευταίες 3 μέρες τους ακραιφνείς Νεοδημοκράτες και αρπάζοντας ποσοστό από τον Νικήτα Κακλαμάνη που καταβυθίστηκε). Επίσης πέφτει μέσα και στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής, το οποίο δεν ήταν εύκολα προβλέψιμο αφού η ψήφος στον Ηλία Κασιδιάρη σε πολλές περιπτώσεις ήταν “βουβή”).
Δείτε λοιπόν τα πραγματικά ποσοστά, ανατρέξτε σε όσα σας έλεγαν τόσους μήνες οι καθεστωτικές μαιμουδίστικες δημοσκοπήσεις των εργολάβων και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Νομίζουμε ότι το κοινό του ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι εξαιρετικά ευφυές για να αντιλαμβάνεται τα ευκόλως εννοούμενα.
Ο καθηγητής Πανάς που κόπηκε από ΜΜΕ που έκοψαν και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ επανακάμπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή εδώ στο makeleio.gr για την μεγάλη δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές με ζωντανή σύνδεση μέσα από το site.

Σ.Χ

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου