Powered By Blogger

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Κύπρος 2004: Το μεγάλο «Όχι» - Ελλάδα 2014; Δήλωση του Σταύρου Καρκαλέτση υποψήφιου ευρωβουλευτή με τους ΑΝ.ΕΛ

Πέρασαν δέκα χρόνια από το ιστορικό ΟΧΙ του κυπριακού Ελληνισμού στο αμερικανοβρετανικό σχέδιο Ανάν, που χάριζε την Κύπρο στους Τούρκους.
Θυμίζουμε πως ο συνεργάτης του ''Defencenet'' Σταύρος Καρκαλέτσης, είχε πρωτοστατήσει τότε στον αγώνα κατά του σχεδίου, με συνεχή αγώνα (εκπομπές, ομιλίες κτλ) σε ολόκληρη την πόλη και επαρχία Λεμεσού.
Ο Σταύρος Καρκαλέτσης δοκιμάζεται την Κυριακή ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, και όλοι γνωρίζουμε πως αν εκλεγεί, θα κάνει στις Βρυξέλλες αυτό που πρέπει. Παραθέτουμε τη σημερινή δήλωσή του:
''Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων της Κύπρου στη Νέα Τάξη. Το ΟΧΙ όπου είχα την τιμή να συμμετάσχω, πλάι στον Τάσο Παπαδόπουλο και μέσα από την Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών για το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν. Σήμερα, σας καλώ να πούμε ΝΕΟ ΟΧΙ την Κυριακή! ΟΧΙ στους ξεπουληματίες δούρειους ίππους και στα ξένα αφεντικά τους! ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους, που πίνουν το αίμα της Πατρίδας μας.
ΟΧΙ στα πεμπτοφαλαγγίτικα εθνοαλλεργικά κοράκια της απεθνοποίησης και τους delivery boys των μνημονίων. Όχι στην υποτέλεια και τον αργό θάνατο! Την Κυριακή αποφασίζουμε, κοιτάζοντας τα παιδιά μας στα μάτια και κάνοντας αυτό που πρέπει...''.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου