Powered By Blogger

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Νέε αποφάσισε για το μέλλον σου

      Μετά από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών πιο ψύχραιμα μπορούμε να σκεφτούμε για τις ευρωεκλογές. Πέρασε η πόλωση στον α' γύρο τον αυτοδιοικητικών εκλογών και τα ΜΜΕ θα εντείνουν την πόλωση, ώστε να μετατραπούν οι ψηφοφόροι σε κοπάδια.Τα κοπάδια χειραγωγούνται από τον τσοπάνη.Ο τσοπανης λέγεται ΜΜΕ και θέλει να στρέψει τους μεν στην ΝΔ τους δε στον ΣΥΡΙΖΑ.Το ζήτημα είναι τι να πράξει ο ψηφοφόρος.
       Η λύση είναι ΜΑΥΡΟ σε ΝΔ -ΠΑΣΟΚ-Ελιά-ΔΗΜΑΡ γιατί μας κατέστρεψαν την ζωή. Ανεργία, φτώχεια και εξαναγκασμός στην μετανάστευση για τους νέους.Το ζήτημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ φερέγγυα λύση; Όχι δεν είναι και το απέδειξε στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του όπου απέκλεισε την Ρομά που δήλωνε Ελληνίδα, στις παλινωδίες με το οικονομικό του πρόγραμμα.
       Τόλμησε να ψηφίσεις ΕΠΑΜ και μην ψηφίσεις με την λογική της χαμένης ψήφου, χαμένη ψήφος είναι η ψήφος σε απατεώνες σε λαμόγια  και έμπορους ελπίδας. Τόλμησε και μην γίνεις μέρος του κοπαδιού του ΣΥΡΙΖΑ. Η πίεση νικιέται με τόλμη και η τόλμη από την ψυχική δύναμη ότι δεν θα ψηφίσουμε εθνομηδενιστές,ευρωπαϊστές, ψευτοπατριώτες μνημονιακούς ή ψευτοαντιμνημονιακούς.

        Νέε σκέψου ποιους θα στείλεις στην Ευρωβουλή, σκέψου ποιοι σου κατέστρεψαν την ζωή και μαύρισέ τους!

         ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΑΜ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου