Powered By Blogger

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Έκαναν την Ελλάδα πλυντήριο μαύρου χρήματος


Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αέρα με το δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, στο ραδιοφωνικό σταθμό maximum FM 93,6, ο Δημήτρης Καζάκης εκφράζει εύλογες απορίες που δημιουργούνται με τη σύγκριση των τραπεζικών συστημάτων της Ιρλανδίας και της Ελλάδας, σε σχέση με τα οικονομικά μεγέθη και τις αντίστοιχες ανάγκες σε ρευστότητα.

Απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα δείχνει να δίνει η πρόσφατη έκθεση ενός διεθνούς οικονομικού ινστιτούτου, που αφορά την ακεραιότητα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση αυτή, στη χώρα μας το 2010 εισέρρευσε παράνομα, μαύρο, δηλ ύποπτης και προφανώς εγκληματικής προέλευσης χρήμα της τάξης των 90 δις ευρώ. Το αντίστοιχο μαύρο χρήμα που εισέρρευσε παράνομα στην Ελλάδα το 2011 ήταν 109 δις ευρώ.

Η έκθεση αυτή δείχνει ότι το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα λειτουργεί σαν πλυντήριο μαύρου χρήματος, που νομιμοποιείται με ρευστότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επιδότηση του δημοσίου μέσω των ανακεφαλαιοποιήσεων, και εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.

Η Ελλάδα έτσι καταδεικνύεται το δεύτερο μεγαλύτερο πλυντήριο χρήματος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, μετά το Μεξικό...

Ποιος ο ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία σύμφωνα πάντα με την ανωτέρω έκθεση, δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ για να σταματήσει αυτή την εγκληματική διαδικασία;

Ποιες οι ευθύνες αυτής ληστοσυμμορίας που οδηγεί σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ έναν ολόκληρο λαό;
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου