Powered By Blogger

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης & το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ! Μία ιστορία από τα παλιά…


228C34499B398BB7C02F29AC953C7993 250x180 Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης & το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ! Μία ιστορία από τα παλιά...Βόμβα μεγατόνων με την αποκάλυψη της Real news πως μεταξύ των προσώπων που ερευνούνται από την δικαιοσύνη για υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημερινός Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
Φίλος του troktiko.eu μας διηγούνταν πριν λίγες ημέρες την εμπειρία του πριν χρόνια από τη σύντομη γνωριμία του με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν είχε βρεθεί στο γραφείο του στη Ρηγίλλης για να πληρωθεί ένα τιμολόγιο για διαφημιστική καταχώρηση της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα που τότε εργαζόταν.
Μπαίνει που λέτε μέσα στο γραφείο και απευθύνεται στον τότε γραμματέα του κόμματος: “Κύριε Μεϊμαράκη το ποσό του τιμολογίου είναι 230€ του λέει”, ο Μεϊμαράκης βάζει το χέρι στην τσέπη και βγάζει ένα πακέτο 500εύρα & του δίνει ένα περιμένωντας από τον πιτσιρικά τότε υπάλληλο της εφημερίδας ρέστα..
Έκπληκτος ο φίλος μας του λέει:  ”Κύριε Μεϊμαράκη δυστυχώς δεν έχω να σας χαλάσω 500ευρώ.” ο Βαγγέλης έκπληκτος απορεί & απευθύνεται στους υπαλλήλους του κόμματος και ζητάει να του το χαλάσουν, χωρίς φυσικά κανείς να έχει τέτοια δυνατότητα.. Είδε και απόειδε που λέτε ο Βαγγελάρας και λέει στον δικό μας: “Πήγαινε χάλασε το στο περίπτερο!!”
Πίστευε δηλαδή ότι αν πας στο περίπτερο να χαλάσεις χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, ο περιπτεράς θα έχει και θα σε εξυπηρετήσει!!
Τότε ουσιαστικά ο φίλος μας κατάλαβε πως οι πολιτικοί μας δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν τα προβλήματα των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων…
Ζούνε βλέπετε στο δικό τους κόσμο που κινείται στα χρώματα του μώβ… Με 10,2 δίς ευρώ βέβαια, που να έχεις επαφή με την πραγματικότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου